Taip gyventi verta!
Marmuriniai šokoladiniai keksiukai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

250 g g pasukų pasukų
275 g g miltų miltų
125 g g cukraus cukraus
2 šaukštų šaukšto kepimo miltelių kepimo miltelių
1 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
50 g g Šokolado Šokolado
(gabalėlių)
2 šaukštų šaukšto kakavos miltelių kakavos miltelių
120 g g sviesto sviesto
(ištirpinto)
250 g g sūrio sūrio
(kreminio)
125 g g cukraus pudros cukraus pudros
125 g g sviesto sviesto
(kambario temperatūros)
pabarstukų pabarstukų

Marmuriniai šokoladiniai keksiukai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(39)

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Sviestą išlydykite puode ir trumpam palikite atvėsti. Pasukas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, kiaušinį ir išlydytą sviestą plakite, kol gausite vientisą masę. Įberkite ir įmaišykite šokolado gabalėlius, o tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Į vieną dalį tešlos supilkite kakavos miltelius ir 2 šaukštus pasukų, tada išminkykite.

Išklokite sausainių kepimo skardą popierinėmis formelėmis, abi tešlos dalis vienodai paskirstykite į kiekvieną duobutę ir pabadykite šakute.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol įkištas ir ištrauktas pagaliukas bus švarus - prie jo nelips tešla. Keksiukus išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tuo tarpu iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros paruoškite glajų. Tam išplakite sviestą ir cukraus pudrą iki šviesios masės ir įmaišykite kreminį sūrį.

Įdėkite kreminį glajų į konditerinį maišelį su antgaliu ir išspauskite ant keksiukų viršaus, papuoškite keksiukus cukrinėmis dekoracijomis.