
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | pasukų pasukų | ||
275 g g | miltų miltų | ||
125 g g | cukraus cukraus | ||
2 šaukštų šaukšto | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
50 g g | Šokolado
Šokolado (gabalėlių) | ||
2 šaukštų šaukšto | kakavos miltelių kakavos miltelių | ||
120 g g | sviesto
sviesto (ištirpinto) | ||
250 g g | sūrio
sūrio (kreminio) | ||
125 g g | cukraus pudros cukraus pudros | ||
125 g g | sviesto
sviesto (kambario temperatūros) | ||
pabarstukų pabarstukų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMarmuriniai šokoladiniai keksiukai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Sviestą išlydykite puode ir trumpam palikite atvėsti. Pasukas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, kiaušinį ir išlydytą sviestą plakite, kol gausite vientisą masę. Įberkite ir įmaišykite šokolado gabalėlius, o tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Į vieną dalį tešlos supilkite kakavos miltelius ir 2 šaukštus pasukų, tada išminkykite.
Išklokite sausainių kepimo skardą popierinėmis formelėmis, abi tešlos dalis vienodai paskirstykite į kiekvieną duobutę ir pabadykite šakute.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol įkištas ir ištrauktas pagaliukas bus švarus - prie jo nelips tešla. Keksiukus išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tuo tarpu iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros paruoškite glajų. Tam išplakite sviestą ir cukraus pudrą iki šviesios masės ir įmaišykite kreminį sūrį.
Įdėkite kreminį glajų į konditerinį maišelį su antgaliu ir išspauskite ant keksiukų viršaus, papuoškite keksiukus cukrinėmis dekoracijomis.