Gaminimas:
Jūros gėrybių troškinys
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 0,5 paprikų raudonos
- 1 morkos didelės
- 0,3 žiedinių kopūstų
- česnako pagal skonį
- svogūnų
- 0,5 cukinijų
- 8 - 10 vyšninių pomidorų
- petražolių
- krapų
- 200 g midijų be kiautų
- 2 aštuonkojo čiuptuvų
- 200 g krevečių be kiautų
- 200 g lašišos filė
- grietinėlės 12 arba 35 procentų riebumo
- 1 citrinos sulčių
- druskos
Paruošimas
Susmulkinti daržoves, jūros gėrybes, viską pasūdyti, įspausti citrinos sultis. Ingredientus išmaišyti viename inde. Mišinį porcijomis sudėti ant folijos, užpilti grietinėle. Foliją gerai užvynioti, kad neišbėgtų skysčiai.
Kepti apie 20min.