Keptuvėje ant sviesto pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą. Tuomet pilti dalį sultinio ir keptuvę sudėti smidrus. Daržoves sudėti į puodą, kuriame bus troškinama.
Jautienos troškinys su kuskusu
Ingridientai
5
asmenims
-
- 2 vnt. antrekotų
- 2 - 4 skiltelių česnako
- 1 saujos smidro
- 1 vnt. svogūno
- 500 ml jautienos sultinio
- 1 vnt. čili pipiro
- 300 g kuskuso
- 1 saujos čiobrelių šviežių
- 1 saujos petražolių šviežių
- 1 žiupsnelio druskos grūstų
- 1 žiupsnelio pipirų
- 1 šlakelio alyvuogių aliejaus
- 1 gabaliuko sviesto
- 1 vnt. citrinos
Paruošimas
Keptuvėje ant sviesto ir alyvuogių aliejaus ant abiejų pusių iškepti antrekotus. Iškepusius supjaustyt norimo dydžio gabalėliais ir sudėti į puodą.Į puodą dėti išvirtą kuskusą, supilti likusį sultinį, pagal skonį dėti druskos, pipirų, įspausti citrinos sultis. Troškinti apie 15-20 min. Bebaigiant troškinti, į puodą sudėti smulkintas petražoles ir čiobrelius.