Itališka - argentinietiška pica su jautiena

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Itališka - argentinietiška pica su jautiena image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 2   vnt. antrekotų
    • 1   žiupsnelio druskos
    • 1   saujos petražolių
    • 1   šaukštelio raudonėlio
    • 2   - 4   skiltelių česnako
    • 1   vnt. svogūno
    • 1   šlakelio balzaminio acto
    • 1   šaukštelio garstyčių
    • 1   šaukštelio cukraus
    • 1   šaukštelio malto čili pipiro
    • 2   - 3   saldžiosiųjų paprikų
    • 1   skardinės luptų konservuotų pomidorų
    • 100   g mocarelos sūrio
    • 100   g sūrio GRANA PEDANO
    • 21   šlakelių alyvuogių aliejaus
    • 1   saujos baziliko
    • 1   saujos špinatų
    • 1   saujos gražgarsčių
    • 1   vnt. citrinos
    • 1   kg miltų
    • 850   ml vandens
    • 20   g duonos raugo

Paruošimas

    Picos pagrindas:

    Inde sumaišyti miltus, vandenį, 20 g alyvuogių aliejaus, 20 g druskos ir duonos raugo. Viską gerai išminkyti ir palaikyti šaldytuve 48 valandas. Tuomet tešlą formuoti ir kepti orkaitėje apie 20min.

    „Chimi churi“ padažas:

    Į indelį sudėti raudonėlį, česnaką, petražoles, maltą čili, druską, pipirus, šlakelį aliejaus, šlakelį acto ir viską sutrinti. Palaikyti šaldytuve 24 valandas.

    Antrekoto ruošimas:

    Antrekotus kepti ant grotelių. Kepti iš abiejų pusių. Druska ir pipirais barstyti, kai iškeps. Bebaigiant kepti, antrekotus patepti „Chimi churi“ padažu. Prie antrekotų iškepti ir pjaustytas saldžiąsias paprikas.

    Picos ruošimas:

    Picos pagrindą ištepti konservuotais pomidorais, sudėti pjaustytą antrekotą, užberti sūrio ir kepti grilyje apie 5 minutes. Ant iškepusios picos dėti „Chimi churi“ padažą.

    Šalia padėti keptas paprikas.