Taip gyventi verta!
Itališka - argentinietiška pica su jautiena

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

2 vnt. vnt. antrekotų antrekoto
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 saujų saujos petražolių petražolių
1 šaukštelių šaukštelio raudonėlių raudonėlio
2 - 4 skiltelių skiltelės česnako česnako
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
1 šlakelių šlakelio balzaminio acto balzaminio acto
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
1 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
1 šaukštelių šaukštelio čili pipirų čili pipiro
(malto)
2 - 3 paprikų paprikos
(saldžiųjų)
1 skardinių skardinės konservuotų pomidorų konservuotų pomidorų
(luptų)
100 g g mocarelos sūrio mocarelos sūrio
100 g g sūrio sūrio
(GRANA PEDANO)
21 šlakelių šlakelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 saujų saujos bazilikų baziliko
1 saujų saujos špinatų špinatų
1 saujų saujos gražgarsčių gražgarsčių
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 kg kg miltų miltų
850 ml ml vandens vandens
20 g g duonos duonos
(raugo)

Itališka - argentinietiška pica su jautiena

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(5)

Gaminimas

Picos pagrindas:

Inde sumaišyti miltus, vandenį, 20 g alyvuogių aliejaus, 20 g druskos ir duonos raugo. Viską gerai išminkyti ir palaikyti šaldytuve 48 valandas. Tuomet tešlą formuoti ir kepti orkaitėje apie 20min.

Chimi churi padažas:

Į indelį sudėti raudonėlį, česnaką, petražoles, maltą čili, druską, pipirus, šlakelį aliejaus, šlakelį acto ir viską sutrinti. Palaikyti šaldytuve 24 valandas.

Antrekoto ruošimas:

Antrekotus kepti ant grotelių. Kepti iš abiejų pusių. Druska ir pipirais barstyti, kai iškeps. Bebaigiant kepti, antrekotus patepti chimi churi padažu. Prie antrekotų iškepti ir pjaustytas saldžiąsias paprikas.

Picos ruošimas:

Picos pagrindą ištepti konservuotais pomidorais, sudėti pjaustytą antrekotą, užberti sūrio ir kepti grilyje apie 5 minutes. Ant iškepusios picos dėti chimi churi padažą.

Šalia padėti keptas paprikas.