
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | antrekotų antrekoto | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 saujų saujos | petražolių petražolių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | raudonėlių raudonėlio | ||
2 - 4 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
1 šlakelių šlakelio | balzaminio acto balzaminio acto | ||
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių garstyčių | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | čili pipirų
čili pipiro (malto) | ||
2 - 3 | paprikų
paprikos (saldžiųjų) | ||
1 skardinių skardinės | konservuotų pomidorų
konservuotų pomidorų (luptų) | ||
100 g g | mocarelos sūrio mocarelos sūrio | ||
100 g g | sūrio
sūrio (GRANA PEDANO) | ||
21 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 saujų saujos | bazilikų baziliko | ||
1 saujų saujos | špinatų špinatų | ||
1 saujų saujos | gražgarsčių gražgarsčių | ||
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
1 kg kg | miltų miltų | ||
850 ml ml | vandens vandens | ||
20 g g | duonos
duonos (raugo) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listItališka - argentinietiška pica su jautiena
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Picos pagrindas:
Inde sumaišyti miltus, vandenį, 20 g alyvuogių aliejaus, 20 g druskos ir duonos raugo. Viską gerai išminkyti ir palaikyti šaldytuve 48 valandas. Tuomet tešlą formuoti ir kepti orkaitėje apie 20min.
Chimi churi padažas:
Į indelį sudėti raudonėlį, česnaką, petražoles, maltą čili, druską, pipirus, šlakelį aliejaus, šlakelį acto ir viską sutrinti. Palaikyti šaldytuve 24 valandas.
Antrekoto ruošimas:
Antrekotus kepti ant grotelių. Kepti iš abiejų pusių. Druska ir pipirais barstyti, kai iškeps. Bebaigiant kepti, antrekotus patepti chimi churi padažu. Prie antrekotų iškepti ir pjaustytas saldžiąsias paprikas.
Picos ruošimas:
Picos pagrindą ištepti konservuotais pomidorais, sudėti pjaustytą antrekotą, užberti sūrio ir kepti grilyje apie 5 minutes. Ant iškepusios picos dėti chimi churi padažą.
Šalia padėti keptas paprikas.