
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | ryžių
ryžių (BASMATI) | |
700 g g | jautienos
jautienos (juostelėmis pjaustytos) | |
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
kario
kario (padažo) | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 vnt. vnt. | česnako česnako | |
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | |
2 - 3 vnt. vnt. | pomidorų pomidoro | |
0,5 vnt. vnt. | citrinos žievelės citrinos žievelės | |
1 ryšelių ryšelio | petražolių petražolių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIndiškas karis su jautiena
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Alyvuogių aliejuje paskrudinkite jautieną kartu su mėgstamais „Vitasia“ prieskoniais, česnaku ir svogūnu.
2. Sudėkite pomidorus, citrinos žievelę bei rudąjį cukrų ir viską pakepkite keletą minučių.
3. Tuomet užpilkite jautienos sultinį, kario padažą ir uždengę patroškinkite apie
45-55 minutes.
4. Patiekite su virtais „Vitasia“ Basmati ryžiais ir paskaninkite viską šviežiomis petražolėmis.