Taip gyventi verta!
Indiškas karis su jautiena

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g ryžių ryžių
(BASMATI)
700 g g jautienos jautienos
(juostelėmis pjaustytos)
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
kario kario
(padažo)
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 vnt. vnt. česnako česnako
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
2 - 3 vnt. vnt. pomidorų pomidoro
0,5 vnt. vnt. citrinos žievelės citrinos žievelės
1 ryšelių ryšelio petražolių petražolių

Indiškas karis su jautiena

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(10)

Gaminimas

1. Alyvuogių aliejuje paskrudinkite jautieną kartu su mėgstamais „Vitasia“ prieskoniais, česnaku ir svogūnu.
2. Sudėkite pomidorus, citrinos žievelę bei rudąjį cukrų ir viską pakepkite keletą minučių.
3. Tuomet užpilkite jautienos sultinį, kario padažą ir uždengę patroškinkite apie
45-55 minutes.
4. Patiekite su virtais „Vitasia“ Basmati ryžiais ir paskaninkite viską šviežiomis petražolėmis.