
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Kremui reikės:
4 | kiaušinio trynių kiaušinio trynio | ||
60 g g | cukraus cukraus | ||
60 g g | pasiflorų tyrės
pasiflorų tyrės (arba kitokios) | ||
80 g g | sviesto sviesto | ||
įvairių uogų
įvairių uogų (pagal skonį) | |||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus pudros cukraus pudros |
Blynams reikės:
180 g g | miltų miltų | ||
200 ml ml | pieno pieno | ||
2 - 3 | kiaušinių kiaušinio | ||
1 šaukštų šaukšto | cukraus cukraus | ||
druskos druskos | |||
sviesto
sviesto (kepimui) |
Nesaldaus varianto gardinimui reikės:
buratos sūrio buratos sūrio | |||
1 šaukštų šaukšto | pesto padažo pesto padažo | ||
braškių braškės | |||
balzaminio acto
balzaminio acto (padažo) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list"Dutch baby" blyneliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Kremo gaminimas:
Užvirti pasiflorų tyrę, kiaušinių trynius sumaišyti su cukrumi. Į kiaušinių masę supilti karštą tyrę. Sumaišytus ingredientus kaitinti ir maišyti tol, kol pradės tirštėti. Nukėlus nuo kaitros, dėti sviestą ir maišyti, kol jis ištirps. Kremą uždengti maistine plėvele ir vėsinti šaldytuve bent dvi valandas.
Blynų kepimas:
Kiaušinius, cukrų, miltus, pieną, druską. Špižinę keptuves ištepti sviestu. Tešlą supilti į keptuves ir kepti apie 20 min., 200-220 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius blynus apipilti kremu. Uždėti šviežių uogų ir pabarstyti cukraus pudra.
Nesaldus variantas:
Iškepusius blynus aptepti pesto padažu, uždėti buratą, braškes ir apipilti balzamiko acto padažu.