Bulvių apkepėlė su plėšyta antiena

Bulvių apkepėlė su plėšyta antiena image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 320   g ančių
    • 1   pakelio bulvių apkepėlės
    • 2   vnt. svogūnų
    • 1,25   kg radonųjų kopūstų
    • 50   g sviesto
    • 3   šaukštų uogų želė
    • 1   žiupsnelio druskos
    • 50   ml vaisių acto

Paruošimas

  1. Paruoškite bulvių apkepėlę ir antieną traškia plutele, kaip nurodyta ant pakuotės.

  2. Supjaustykite 1,25 kg raudongūžių kopūstų siauromis juostelėmis

  3. Supjaustykite griežinėliais 2 svogūnus

  4. Pakepinkite svogūnus svieste (50 g) su druska

  5. Suberkite raudongūžįo kopūsto juosteles

  6. Pagardinkite 3 šaukštais raudonų uogų želė, įberkite druskos

  7. Įpilkite 50 ml vaisių acto

  8. Antieną dviem šakutėmis suplėšykite į mažus gabalėlius ir dėkite į lėkštę su bulvių apkepėle ir raudongūžiais kopūstais

  9. Tiekite su uogų želė