Taip gyventi verta!
Bulvių apkepėlė su plėšyta antiena

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 pakelių pakelio ančių anties
(320 g)
1 pakelių pakelio bulvių apkepėlės bulvių apkepėlės
2 vnt. vnt. svogūnų svogūno
1,25 kg kg radonųjų kopūstų radonojo kopūsto
50 g g sviesto sviesto
(su smulkia druska)
3 šaukštų šaukšto uogų želė uogų želė
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
50 ml ml acto acto
(vaisių)

Bulvių apkepėlė su plėšyta antiena

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(10)

Gaminimas

  1. Paruoškite bulvių apkepėlę ir antieną traškia plutele, kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Supjaustykite 1,25 kg raudongūžių kopūstų siauromis juostelėmis
  3. Supjaustykite griežinėliais 2 svogūnus
  4. Pakepinkite svogūnus svieste (50 g) su druska
  5. Suberkite raudongūžįo kopūsto juosteles
  6. Pagardinkite 3 šaukštais raudonų uogų želė, įberkite druskos
  7. Įpilkite 50 ml vaisių acto
  8. Antieną dviem šakutėmis suplėšykite į mažus gabalėlius ir dėkite į lėkštę su bulvių apkepėle ir raudongūžiais kopūstais
  9. Tiekite su uogų želė