
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 pakelių pakelio | ančių
anties (320 g) | ||
1 pakelių pakelio | bulvių apkepėlės bulvių apkepėlės | ||
2 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
1,25 kg kg | radonųjų kopūstų radonojo kopūsto | ||
50 g g | sviesto
sviesto (su smulkia druska) | ||
3 šaukštų šaukšto | uogų želė uogų želė | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
50 ml ml | acto
acto (vaisių) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBulvių apkepėlė su plėšyta antiena
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Paruoškite bulvių apkepėlę ir antieną traškia plutele, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Supjaustykite 1,25 kg raudongūžių kopūstų siauromis juostelėmis
- Supjaustykite griežinėliais 2 svogūnus
- Pakepinkite svogūnus svieste (50 g) su druska
- Suberkite raudongūžįo kopūsto juosteles
- Pagardinkite 3 šaukštais raudonų uogų želė, įberkite druskos
- Įpilkite 50 ml vaisių acto
- Antieną dviem šakutėmis suplėšykite į mažus gabalėlius ir dėkite į lėkštę su bulvių apkepėle ir raudongūžiais kopūstais
- Tiekite su uogų želė