Paruoškite bulvių apkepėlę ir antieną traškia plutele, kaip nurodyta ant pakuotės.
Bulvių apkepėlė su plėšyta antiena
Ingridientai
4
asmenims
-
- 320 g ančių
- 1 pakelio bulvių apkepėlės
- 2 vnt. svogūnų
- 1,25 kg radonųjų kopūstų
- 50 g sviesto
- 3 šaukštų uogų želė
- 1 žiupsnelio druskos
- 50 ml vaisių acto
Paruošimas
Supjaustykite 1,25 kg raudongūžių kopūstų siauromis juostelėmis
Supjaustykite griežinėliais 2 svogūnus
Pakepinkite svogūnus svieste (50 g) su druska
Suberkite raudongūžįo kopūsto juosteles
Pagardinkite 3 šaukštais raudonų uogų želė, įberkite druskos
Įpilkite 50 ml vaisių acto
Antieną dviem šakutėmis suplėšykite į mažus gabalėlius ir dėkite į lėkštę su bulvių apkepėle ir raudongūžiais kopūstais
Tiekite su uogų želė