
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 - 4 | kriaušių kriaušės | |
100 g g | sviesto sviesto | |
1 pakelių pakelio | sluoksniuotos tešlos
sluoksniuotos tešlos (bemielės) | |
1 vnt. vnt. | kiaušinio trynių kiaušinio trynio | |
200 g g | cukraus cukraus | |
1 vnt. vnt. | citrinų sulčių citrinos sulčių | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | cinamono cinamono | |
vanilinių ledų vanilinių ledų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listApverstas kriaušių pyragas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Ketaus keptuvėje kaitiname cukrų, kol išsilydys, bet neparuduos. Tada dedame nuluptas ir supjaustytas kriaušes, porą gabalėlių sviesto, pabarstome cinamonu, ant viršaus išspaudžiame citriną. Visą masę apklojame sluoksniuota bemiele tešla ir ją patepame kiaušinių tryniais.
Įkaitiname grilių iki 180-200 laipsnių ir kepame 20 min., kol pyragas gražiai pakils.
Iškeptą pyragą apverčiame ant didelės lėkštės. Patiekiame su vaniliniais ledais.