Taip gyventi verta!
„Angeliukų“ sparneliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

400 g g vištienos sparnelių vištienos sparnelių
(viduriniosios dalies)
1 šlakelių šlakelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(čili)
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
1 žiupsnelių žiupsnelio česnako miltelių česnako miltelių
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
100 g g mėlynojo pelėsio sūrio mėlynojo pelėsio sūrio
2 šaukštų šaukšto natūralaus jogurto natūralaus jogurto
1 šaukštų šaukšto majonezo majonezo
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 saujų saujos salierų saliero
(stiebų)
1 vnt. vnt. ananasų ananaso
1 saujų saujos šviežių salotų šviežių salotų
1 vnt. vnt. morkų morkos

„Angeliukų“ sparneliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(2)

Gaminimas

Vištieną apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis, pipirais ir druska. Gerai įmasažuoti ir marinuoti bent pusvalandį.
Padažui sutrinti mėlynojo pelėsio sūrį, sumaišyti su jogurtu ir majonezu, įlašinti citrinos sulčių.

Ananasą supjaustysi gabalėliais, apkepti grilyje iš abiejų pusių ir apibarstyti mėgiamais prieskoniais.

Iškeptą vištieną patiekti su padažu, ananasu ir šiaudeliais supjaustytomis morkomis bei salierais.