
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | vištienos sparnelių
vištienos sparnelių (viduriniosios dalies) | |
1 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus (čili) | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | česnako miltelių česnako miltelių | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
100 g g | mėlynojo pelėsio sūrio mėlynojo pelėsio sūrio | |
2 šaukštų šaukšto | natūralaus jogurto natūralaus jogurto | |
1 šaukštų šaukšto | majonezo majonezo | |
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | |
1 saujų saujos | salierų
saliero (stiebų) | |
1 vnt. vnt. | ananasų ananaso | |
1 saujų saujos | šviežių salotų šviežių salotų | |
1 vnt. vnt. | morkų morkos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list„Angeliukų“ sparneliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Vištieną apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis, pipirais ir druska. Gerai įmasažuoti ir marinuoti bent pusvalandį.
Padažui sutrinti mėlynojo pelėsio sūrį, sumaišyti su jogurtu ir majonezu, įlašinti citrinos sulčių.
Ananasą supjaustysi gabalėliais, apkepti grilyje iš abiejų pusių ir apibarstyti mėgiamais prieskoniais.
Iškeptą vištieną patiekti su padažu, ananasu ir šiaudeliais supjaustytomis morkomis bei salierais.