Taip gyventi verta!
Vištienos kepsneliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 pakuočių pakuotės vištienos filė vištienos filė
(„Grill&fun“ vištienos vidinės filė kepsneliai žolelių marinate)
400 g g smidrų smidro
400 g g mažųjų bulvyčių mažosios bulvytės
3 - 4 vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
1 šaukštų šaukšto balzaminio acto balzaminio acto
1 šaukštelių šaukštelio rudojo cukraus rudojo cukraus

Padažui:

3 šaukštų šaukšto majonezo majonezo
1 šaukštelių šaukštelio krienų krienų
1 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
1 skiltelių skiltelės česnako česnako
2 šaukštų šaukšto obuolių acto obuolių acto
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus

Vištienos kepsneliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(6)

Gaminimas

  1. Vištieną kepkite 150 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių laiko.
  2. Bulves apvirkite, vėliau jas ir šparagus apvoliokite alyvuogių aliejuje, paskrudinkite ant griliaus.
  3. Pagaminkite balzaminio acto ir rudojo cukraus mišinį, jame apvoliokite pomidorus, paskrudinkite ant griliaus.

Padažas::

  1. Nulupkite česnaką, jį susmulkinkite, užpilkite alyvuogių aliejaus ir trumpai pakepkite.
  2. Į apkeptą česnaką sudėkite majonezą, cukrų, obuolių actą ir pašildykite maišydami kol taps vientisa masė.