Vištieną kepkite 150 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių laiko.
Vištienos kepsneliai
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 1 pakuotės vištienos filė „Grill&fun“ vištienos vidinės filė kepsneliai žolelių marinate
- 400 g smidrų
- 400 g mažųjų bulvyčių
- 3 - 4 vyšninių pomidorų
- 1 šaukšto balzaminio acto
- 1 šaukštelio rudojo cukraus
-
Padažui:
- 3 šaukštų majonezo
- 1 šaukštelio krienų
- 1 šaukštelio cukraus
- juodųjų pipirų
- 1 skiltelės česnako
- 2 šaukštų obuolių acto
- alyvuogių aliejaus
Paruošimas
Bulves apvirkite, vėliau jas ir šparagus apvoliokite alyvuogių aliejuje, paskrudinkite ant griliaus.
Pagaminkite balzaminio acto ir rudojo cukraus mišinį, jame apvoliokite pomidorus, paskrudinkite ant griliaus.
Padažas::
Nulupkite česnaką, jį susmulkinkite, užpilkite alyvuogių aliejaus ir trumpai pakepkite.
Į apkeptą česnaką sudėkite majonezą, cukrų, obuolių actą ir pašildykite maišydami kol taps vientisa masė.