
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 pakuočių pakuotės | vištienos filė
vištienos filė („Grill&fun“ vištienos vidinės filė kepsneliai žolelių marinate) | ||
400 g g | smidrų smidro | ||
400 g g | mažųjų bulvyčių mažosios bulvytės | ||
3 - 4 | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
1 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto | ||
1 šaukštelių šaukštelio | rudojo cukraus rudojo cukraus |
Padažui:
3 šaukštų šaukšto | majonezo majonezo | ||
1 šaukštelių šaukštelio | krienų krienų | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
2 šaukštų šaukšto | obuolių acto obuolių acto | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVištienos kepsneliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištieną kepkite 150 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių laiko.
- Bulves apvirkite, vėliau jas ir šparagus apvoliokite alyvuogių aliejuje, paskrudinkite ant griliaus.
- Pagaminkite balzaminio acto ir rudojo cukraus mišinį, jame apvoliokite pomidorus, paskrudinkite ant griliaus.
Padažas::
- Nulupkite česnaką, jį susmulkinkite, užpilkite alyvuogių aliejaus ir trumpai pakepkite.
- Į apkeptą česnaką sudėkite majonezą, cukrų, obuolių actą ir pašildykite maišydami kol taps vientisa masė.