Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą.
Velykinė varškės „Pascha“
Ingridientai
1
tortas
-
- 1 kg varškės
- 400 ml grietinėlės
- 250 g cukraus pudros
- 200 g sviesto
- 4 vnt. kiaušinio trynių
- 100 g džiovintų vaisių
- 50 g migdolų riešutų
- 50 g anakardžių riešutų
- 1 vnt. citrinos žievelės
- 100 g įvairių uogų mišinio
- 50 fondanto
- vanilinio cukraus
Paruošimas
Suberiame vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir išplakame iki vientisos masės. Sudedame trynius ir plakame toliau.
Tada išplakame grietinėlę su pora šaukštų cukraus pudros.
Į išplaktą sviesto masę sudedame plaktą grietinėlę ir trintą varškę. Gerai išmaišome.
Suberiame kapotus džiovintus vaisius, riešutus.
Įtarkuojame citrinos žievelę ir viską išmaišome.
Sudedame į silikoninę formą ir paliekame stingti porą valandų.
Išverčiame į tortinę ir papuošiame šviežiomis uogomis ir fondanto rutuliukais.
Gaminimo laikas - 30 min. | Stingimo laikas - 2-3 val.