
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 kg kg | varškės
varškės (trintos) | |
400 ml ml | grietinėlės
grietinėlės (35 % riebumo) | |
250 g g | cukraus pudros
cukraus pudros („Belbake“ ) | |
200 g g | sviesto sviesto | |
4 vnt. vnt. | kiaušinio trynių kiaušinio trynio | |
100 g g | Džiovintų vaisių
Džiovintų vaisių (abrikosų, spanguolių) | |
50 g g | migdolų riešutų migdolų riešutų | |
50 g g | anakardžių riešutų anakardžio riešuto | |
1 vnt. vnt. | citrinos žievelės citrinos žievelės | |
100 g g | įvairių uogų mišinio
įvairių uogų mišinio (Šviežių uogų - braškių, šilauogių) | |
50 | Fondanto
Fondanto („Belbake“ ) | |
vanilinio cukraus vanilinio cukraus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVelykinė varškės „Pascha“
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą.
- Suberiame vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir išplakame iki vientisos masės. Sudedame trynius ir plakame toliau.
- Tada išplakame grietinėlę su pora šaukštų cukraus pudros.
- Į išplaktą sviesto masę sudedame plaktą grietinėlę ir trintą varškę. Gerai išmaišome.
- Suberiame kapotus džiovintus vaisius, riešutus.
- Įtarkuojame citrinos žievelę ir viską išmaišome.
- Sudedame į silikoninę formą ir paliekame stingti porą valandų.
- Išverčiame į tortinę ir papuošiame šviežiomis uogomis ir fondanto rutuliukais.
Gaminimo laikas - 30 min. | Stingimo laikas - 2-3 val.