Taip gyventi verta!
Velykinė varškės „Pascha“

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 kg kg varškės varškės
(trintos)
400 ml ml grietinėlės grietinėlės
(35 % riebumo)
250 g g cukraus pudros cukraus pudros
(„Belbake“ )
200 g g sviesto sviesto
4 vnt. vnt. kiaušinio trynių kiaušinio trynio
100 g g Džiovintų vaisių Džiovintų vaisių
(abrikosų, spanguolių)
50 g g migdolų riešutų migdolų riešutų
50 g g anakardžių riešutų anakardžio riešuto
1 vnt. vnt. citrinos žievelės citrinos žievelės
100 g g įvairių uogų mišinio įvairių uogų mišinio
(Šviežių uogų - braškių, šilauogių)
50 Fondanto Fondanto
(„Belbake“ )
vanilinio cukraus vanilinio cukraus

Velykinė varškės „Pascha“

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(35)

Gaminimas

  • Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą.
  • Suberiame vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir išplakame iki vientisos masės. Sudedame trynius ir plakame toliau.
  • Tada išplakame grietinėlę su pora šaukštų cukraus pudros.
  • Į išplaktą sviesto masę sudedame plaktą grietinėlę ir trintą varškę. Gerai išmaišome.
  • Suberiame kapotus džiovintus vaisius, riešutus.
  • Įtarkuojame citrinos žievelę ir viską išmaišome.
  • Sudedame į silikoninę formą ir paliekame stingti porą valandų.
  • Išverčiame į tortinę ir papuošiame šviežiomis uogomis ir fondanto rutuliukais.

Gaminimo laikas - 30 min. | Stingimo laikas - 2-3 val.