
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2 | svogūnų
svogūno (raudonųjų) | ||
4 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
4 | avokadų
avokado (sunokusių) | ||
500 g g | vištienos filė vištienos filė | ||
1 pakuočių pakuotės | tortilijų tortilijos | ||
1 pakelių pakelio | graikiško jogurto graikiško jogurto | ||
1 skardinių skardinės | konservuotų ananasų konservuotų ananasų | ||
kalendros kalendros | |||
česnako česnako | |||
druskos druskos | |||
kumino kumino |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Į paruoštą marinatą (sojos ir vorčesterio padažas, cukrus, druskas ir įvairūs prieskoniai) dedame vištieną ir paliekame 30 min. marinuotis.
Ruošiame padažą - sutriname avokadus, susmulkiname kalendrą, sumaišome su graikišku jogurtu, kuminu ir druska. Išspaudžiame šviežio laimo sulčių ir kelias česnako skilteles, gerai išmaišome.
Ananasus susmulkiname kartu su raudonuoju svogūnu ir sumaišome. Atidedame į šalį.
Ant grilio iškepame vištieną, tortilijos paplotėlius patepame aliejumi ir dedame kelioms minutėms sušilti.
Pradedame formuotis tacos - dedame smulkintą vištieną ir pjaustytą avokadą. Ant viršaus - ananasus ir svogūnus bei sumaišyta avokadų padažą. Skanaus!