Į paruoštą marinatą (sojos ir vorčesterio padažas, cukrus, druskas ir įvairūs prieskoniai) dedame vištieną ir paliekame 30 min. marinuotis.
Tacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 2 svogūnų raudonųjų
- 4 žaliųjų citrinų
- 4 avokadų
- 500 g vištienos filė
- 1 pakuotės tortilijos
- 1 pakelio graikiško jogurto
- 1 skardinės konservuotų ananasų
- kalendros
- česnako
- druskos
- kumino
Paruošimas
Ruošiame padažą - sutriname avokadus, susmulkiname kalendrą, sumaišome su graikišku jogurtu, kuminu ir druska. Išspaudžiame šviežio laimo sulčių ir kelias česnako skilteles, gerai išmaišome.
Ananasus susmulkiname kartu su raudonuoju svogūnu ir sumaišome. Atidedame į šalį.
Ant grilio iškepame vištieną, tortilijos paplotėlius patepame aliejumi ir dedame kelioms minutėms sušilti.
Pradedame formuotis tacos - dedame smulkintą vištieną ir pjaustytą avokadą. Ant viršaus - ananasus ir svogūnus bei sumaišyta avokadų padažą. Skanaus!