Taip gyventi verta!
Tacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

Reikės:

2 svogūnų svogūno
(raudonųjų)
4 žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
4 avokadų avokado
(sunokusių)
500 g g vištienos filė vištienos filė
1 pakuočių pakuotės tortilijų tortilijos
1 pakelių pakelio graikiško jogurto graikiško jogurto
1 skardinių skardinės konservuotų ananasų konservuotų ananasų
kalendros kalendros
česnako česnako
druskos druskos
kumino kumino

Tacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(29)

Gaminimas

Į paruoštą marinatą (sojos ir vorčesterio padažas, cukrus, druskas ir įvairūs prieskoniai) dedame vištieną ir paliekame 30 min. marinuotis.

Ruošiame padažą - sutriname avokadus, susmulkiname kalendrą, sumaišome su graikišku jogurtu, kuminu ir druska. Išspaudžiame šviežio laimo sulčių ir kelias česnako skilteles, gerai išmaišome.

Ananasus susmulkiname kartu su raudonuoju svogūnu ir sumaišome. Atidedame į šalį.

Ant grilio iškepame vištieną, tortilijos paplotėlius patepame aliejumi ir dedame kelioms minutėms sušilti.

Pradedame formuotis tacos - dedame smulkintą vištieną ir pjaustytą avokadą. Ant viršaus - ananasus ir svogūnus bei sumaišyta avokadų padažą. Skanaus!