Tacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Tacos su vištiena, ananasais ir avokadų padažu image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 20 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 2   svogūnų raudonųjų
    • 4   žaliųjų citrinų
    • 4   avokadų
    • 500   g vištienos filė
    • 1   pakuotės tortilijos
    • 1   pakelio graikiško jogurto
    • 1   skardinės konservuotų ananasų
    •   kalendros
    •   česnako
    •   druskos
    •   kumino

Paruošimas

    Į paruoštą marinatą (sojos ir vorčesterio padažas, cukrus, druskas ir įvairūs prieskoniai) dedame vištieną ir paliekame 30 min. marinuotis.

    Ruošiame padažą - sutriname avokadus, susmulkiname kalendrą, sumaišome su graikišku jogurtu, kuminu ir druska. Išspaudžiame šviežio laimo sulčių ir kelias česnako skilteles, gerai išmaišome.

    Ananasus susmulkiname kartu su raudonuoju svogūnu ir sumaišome. Atidedame į šalį.

    Ant grilio iškepame vištieną, tortilijos paplotėlius patepame aliejumi ir dedame kelioms minutėms sušilti.

    Pradedame formuotis tacos - dedame smulkintą vištieną ir pjaustytą avokadą. Ant viršaus - ananasus ir svogūnus bei sumaišyta avokadų padažą. Skanaus!