Supjaustykite svogūnus ir česnaką.
Spagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais
Ingridientai
4
porcijos
-
- 500 g spagečių
- 1 vnt. svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 350 g pomidorų padažo
- 30 g ančiuvių smulkintų
- 30 g kaparėlių
- 3 šaukštų juodųjų alyvuogių
- 40 g kietojo sūrio pecorino
- 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 ryšelio raudonėlio
Paruošimas
Keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
Svogūnus ir česnaką lengvai apkepkite.
Smulkiau sukapokite 30 g ančiuvių.
Supjaustykite griežinėliais 3 šaukštus juodųjų alyvuogių.
Supilkite pomidorų padažą.
Įberkite 1 šaukštą kaparėlių.
Sudėkite alyvuoges ir kaparėlius.
Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės.
Sudėkite spagečius į padažą.
Viską gerai išmaišykite.
Apibarstykite pekorino sūrio drožlėmis.
Pagardinkite šviežiais raudonėliais.