
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | spagečių spagečių | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
350 g g | pomidorų padažo pomidorų padažo | ||
30 g g | ančiuvių
ančiuvių (smulkintų) | ||
30 g g | kaparėlių kaparėlio | ||
3 šaukštų šaukšto | juodųjų alyvuogių juodosios alyvuogės | ||
40 g g | kietojo sūrio
kietojo sūrio (pecorino) | ||
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 ryšelių ryšelio | raudonėlių raudonėlio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Supjaustykite svogūnus ir česnaką.
- Keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
- Svogūnus ir česnaką lengvai apkepkite.
- Smulkiau sukapokite 30 g ančiuvių.
- Supjaustykite griežinėliais 3 šaukštus juodųjų alyvuogių.
- Supilkite pomidorų padažą.
- Įberkite 1 šaukštą kaparėlių.
- Sudėkite alyvuoges ir kaparėlius.
- Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Sudėkite spagečius į padažą.
- Viską gerai išmaišykite.
- Apibarstykite pekorino sūrio drožlėmis.
- Pagardinkite šviežiais raudonėliais.