Taip gyventi verta!
Spagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 g g spagečių spagečių
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
350 g g pomidorų padažo pomidorų padažo
30 g g ančiuvių ančiuvių
(smulkintų)
30 g g kaparėlių kaparėlio
3 šaukštų šaukšto juodųjų alyvuogių juodosios alyvuogės
40 g g kietojo sūrio kietojo sūrio
(pecorino)
3 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 ryšelių ryšelio raudonėlių raudonėlio

Spagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(6)

Gaminimas

  1. Supjaustykite svogūnus ir česnaką.
  2. Keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
  3. Svogūnus ir česnaką lengvai apkepkite.
  4. Smulkiau sukapokite 30 g ančiuvių.
  5. Supjaustykite griežinėliais 3 šaukštus juodųjų alyvuogių.
  6. Supilkite pomidorų padažą.
  7. Įberkite 1 šaukštą kaparėlių.
  8. Sudėkite alyvuoges ir kaparėlius.
  9. Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės.
  10. Sudėkite spagečius į padažą.
  11. Viską gerai išmaišykite.
  12. Apibarstykite pekorino sūrio drožlėmis.
  13. Pagardinkite šviežiais raudonėliais.