Taip gyventi verta!
Šonkauliai su coleslaw salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

kiaulienos šonkaulių kiaulienos šonkaulių
(Pakuotė „Grill&fun“ šonkaulių medaus marinate)
obuolių sulčių obuolių sulčių

Salotoms:

kopūstų kopūsto
(pusės)
3 morkų morkos
(vidutinio dydžio)
2 šaukštelių šaukštelio krienų krienų
2 šaukštų šaukšto majonezo majonezo
1 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
3 šaukštų šaukšto obuolių acto obuolių acto
druskos druskos
pipirų pipirų

Šonkauliai su coleslaw salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:30 h
(4)

Gaminimas

  1. Šonkaulius kepkite lėtai 150 laipsnių temperatūroje apie valandą laiko.
  2. Po valandos šonkaulius ištraukite, suvyniokite į foliją, įpilkite obuolių sulčių ir palikite kepti dar 30 minučių.
  3. Kol keps šonkauliai, galima paruošti salotas. Visų pirma, sukapokite kopūstą, supjaustykite morką. Ant daržovių užberkite druską ir cukrų, įpilkite obuolių acto ir palikite 30 minučių pastovėti. Vėliau išimkite iš indo ir nusunkite skystį.
  4. Sudėkite į dubenį sukapotą kopūstą, supjaustytą morką, majonezą, krienus, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.