
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
kiaulienos šonkaulių
kiaulienos šonkaulių (Pakuotė „Grill&fun“ šonkaulių medaus marinate) | |||
obuolių sulčių obuolių sulčių |
Salotoms:
kopūstų
kopūsto (pusės) | |||
3 | morkų
morkos (vidutinio dydžio) | ||
2 šaukštelių šaukštelio | krienų krienų | ||
2 šaukštų šaukšto | majonezo majonezo | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
3 šaukštų šaukšto | obuolių acto obuolių acto | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listŠonkauliai su coleslaw salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Šonkaulius kepkite lėtai 150 laipsnių temperatūroje apie valandą laiko.
- Po valandos šonkaulius ištraukite, suvyniokite į foliją, įpilkite obuolių sulčių ir palikite kepti dar 30 minučių.
- Kol keps šonkauliai, galima paruošti salotas. Visų pirma, sukapokite kopūstą, supjaustykite morką. Ant daržovių užberkite druską ir cukrų, įpilkite obuolių acto ir palikite 30 minučių pastovėti. Vėliau išimkite iš indo ir nusunkite skystį.
- Sudėkite į dubenį sukapotą kopūstą, supjaustytą morką, majonezą, krienus, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.