
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
700 g g | lašišos filė lašišos filė | ||
80 g g | sviestinių bandelių „Brioche“ sviestinės bandelės „Brioche“ | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | ||
50 g g | sviesto
sviesto (minkšto) | ||
1 šaukštų šaukšto | dižono garstyčių
dižono garstyčių (stambiai maltų) | ||
600 ml ml | sultinio
sultinio (daržovių) | ||
3 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
150 g g | ryžių
ryžių (rizoto) | ||
100 ml ml | baltojo vyno baltojo vyno | ||
1 vnt. vnt. | lauro lapų lauro lapo | ||
100 g g | parmezano sūrio parmezano sūrio | ||
300 g g | burokėlių
burokėlio (virtų) | ||
1 ryšulėlių ryšulėlio | laiškinio česnako laiškinio česnako |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLašišos filė su burokėlių rizoto
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Atitirpintą lašišos filė supjaustykite į 4 gabalėlius
- Susmulkinkite 80 g sviestinių bandelių „Brioche“
- Įdėkite 1 šaukštą medaus, 50 g minkšto sviesto ir 1 arbatinį šaukštelį stambiai maltų Dižono garstyčių, druskos ir pipirų
- Dėkite lašišos filė į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašaukite ją į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25-ioms minutėms
- Nulupkite 3 svogūnus, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite 1 šaukšte alyvuogių aliejaus
- Įberkite 150 g rizoto ryžių ir įpilkite 100 ml baltojo vyno
- Kai tik skystis nugaruoja, užpilkite truputį sultinio
- Pavirę apie 20 minučių, įtarkuokite ir įmaišykite 100 g parmezano
- Supjaustykite smulkiais kubeliais ir suberkite 300 g virtų burokėlių
- Pagardinkite druska ir pipirais
- Smulkiai supjaustykite laiškinius česnakus ir apibarstykite jais paruoštą patiekalą