
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | pankolių pankolio | ||
200 g g | migdolų riešutų migdolų riešutų | ||
4 vnt. vnt. | paprikų
paprikos (mažų ilgųjų bananinių) | ||
800 g g | falafelių
falafelio (šaldytų) | ||
1 vnt. vnt. | apelsinų apelsino | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | ||
4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
800 ml ml | migdolų pieno migdolų pieno | ||
1 šaukštelių šaukštelio | džiovinto čiobrelio džiovinto čiobrelio | ||
200 g g | kukurūzų
kukurūzo (kruopų) | ||
1 ryšelių ryšelio | petražolių petražolių | ||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMigdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros (naudodamiviršutinį ir apatinįkaitinimą)
- Susmulkinkite 200 g migdolų tada paskrudinkite juos keptuvėje be aliejaus
- Luktelėkite, kol atvės
- Nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais 2 pankolių galvas
- Dėkite į kepimo formą
- Sutarkuokite pusės apelsino žievelę
- Išspauskite viso apelsino sultis
- Nuplaukite ir įdėkite 4 mažas ilgąsias bananines paprikas
- Viską užmarinuokite 4 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais
- Sudėkite falafelius
- Kepkite orkaitėje apie 18 minučių
- Tuo metu užvirkite puode 800 ml migdolų gėrimo
- Pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu čiobrelių, druska, pipirais
- Plakikliu įmaišykite 200 g kukurūzų kruopų
- Nuolat maišykite, kol užvirs
- Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite ryšelį petražolių
- Smulkiai sukapokite česnaką
- Suberkite į dubenį ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
- Suberkite antrą pusę apelsino žievelės
- Apibarstykite pipirais ir išmaišykite