
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | pankolių pankolio | |
200 g g | migdolų riešutų migdolų riešutų | |
4 vnt. vnt. | paprikų
paprikos (mažų ilgųjų bananinių) | |
800 g g | falafelių
falafelio (šaldytų) | |
1 vnt. vnt. | apelsinų apelsino | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | |
4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
800 ml ml | migdolų pieno migdolų pieno | |
1 šaukštelių šaukštelio | džiovinto čiobrelio džiovinto čiobrelio | |
200 g g | kukurūzų
kukurūzo (kruopų) | |
1 ryšelių ryšelio | petražolių petražolių | |
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMigdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros (naudodamiviršutinį ir apatinįkaitinimą)
- Susmulkinkite 200 g migdolų tada paskrudinkite juos keptuvėje be aliejaus
- Luktelėkite, kol atvės
- Nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais 2 pankolių galvas
- Dėkite į kepimo formą
- Sutarkuokite pusės apelsino žievelę
- Išspauskite viso apelsino sultis
- Nuplaukite ir įdėkite 4 mažas ilgąsias bananines paprikas
- Viską užmarinuokite 4 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais
- Sudėkite falafelius
- Kepkite orkaitėje apie 18 minučių
- Tuo metu užvirkite puode 800 ml migdolų gėrimo
- Pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu čiobrelių, druska, pipirais
- Plakikliu įmaišykite 200 g kukurūzų kruopų
- Nuolat maišykite, kol užvirs
- Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite ryšelį petražolių
- Smulkiai sukapokite česnaką
- Suberkite į dubenį ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
- Suberkite antrą pusę apelsino žievelės
- Apibarstykite pipirais ir išmaišykite