Taip gyventi verta!
Migdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 vnt. vnt. pankolių pankolio
200 g g migdolų riešutų migdolų riešutų
4 vnt. vnt. paprikų paprikos
(mažų ilgųjų bananinių)
800 g g falafelių falafelio
(šaldytų)
1 vnt. vnt. apelsinų apelsino
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
4 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
800 ml ml migdolų pieno migdolų pieno
1 šaukštelių šaukštelio džiovinto čiobrelio džiovinto čiobrelio
200 g g kukurūzų kukurūzo
(kruopų)
1 ryšelių ryšelio petražolių petražolių
1 skiltelių skiltelės česnako česnako

Migdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(5)

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros (naudodamiviršutinį ir apatinįkaitinimą)
  2. Susmulkinkite 200 g migdolų tada paskrudinkite juos keptuvėje be aliejaus
  3. Luktelėkite, kol atvės
  4. Nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais 2 pankolių galvas
  5. Dėkite į kepimo formą
  6. Sutarkuokite pusės apelsino žievelę
  7. Išspauskite viso apelsino sultis
  8. Nuplaukite ir įdėkite 4 mažas ilgąsias bananines paprikas
  9. Viską užmarinuokite 4 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais
  10. Sudėkite falafelius
  11. Kepkite orkaitėje apie 18 minučių
  12. Tuo metu užvirkite puode 800 ml migdolų gėrimo
  13. Pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu čiobrelių, druska, pipirais
  14. Plakikliu įmaišykite 200 g kukurūzų kruopų
  15. Nuolat maišykite, kol užvirs
  16. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite ryšelį petražolių
  17. Smulkiai sukapokite česnaką
  18. Suberkite į dubenį ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  19. Suberkite antrą pusę apelsino žievelės
  20. Apibarstykite pipirais ir išmaišykite