
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
120 g g | marcipanų
marcipano (masės) | ||
60 g g | sviesto sviesto | ||
50 ml ml | pieno pieno | ||
60 g g | cukraus cukraus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
4 | kiaušinių kiaušinio | ||
280 g g | miltų
miltų (speltų) | ||
1 šaukštų šaukšto | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
2 | kriaušių kriaušės | ||
80 g g | graikinių riešutų
graikinio riešuto (maltų) | ||
cukraus pudros cukraus pudros | |||
1 šaukštelių šaukštelio | pimento pimento |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMarcipaninis kriaušių pyragas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Sutrupinkite marcipaninę masę. Virtuviniu kombainu iki kreminės
konsistencijos išplakite kartu su sviestu, pienu, cukrum ir pimentu, įmaišykite citrinos sultis. Maišydami sudėkite kiaušinius. Miltus ir kepimo miltelius pirmiausia persijokite, po to įmaišykite į tešlą. Kriaušes nulupkite, pašalinkite iš jų sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. - Ištepkite kepimo formą riebalais ir ant jos dugno išberkite pusę graikinių riešutų. Ant jų supilkite tešlą ir išdėliokite ant tešlos kriaušių skilteles. Užberkite ant viršaus antrą pusę graikinių riešutų.
- Kepkite maždaug 35-40 minučių. Priklausomai nuo skonio, apibarstykite cukraus pudra.