Taip gyventi verta!
Liežuvio ir bulvių salotos

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g jaučio liežuvio jaučio liežuvio
300 g g bulvių bulvės
200 g g marinuotų agurkų marinuoto agurko
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 šaukštų šaukšto garstyčių garstyčių
40 ml ml aliejaus aliejaus
1 šaukštelių šaukštelio druskos druskos
1 vnt. vnt. aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
0,5 šaukštelių šaukštelio pipirų pipirų
0,5 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
5 šaukštų šaukšto marinuotų agurkėlių skysčio marinuotų agurkėlių skysčio
30 g g žalumynų žalumynų
(krapų, petražolių, svogūnų laiškų)
50 g g salotų salotos
2 g g prieskonių prieskonių
(„Deluxe Poultry“)

Liežuvio ir bulvių salotos

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(15)

Gaminimas

  • Į dubenį pilame aliejų, pagardiname pipirais ir druska.
  • Įberiame cukrų, įtarkuojame citrinos žievelę.
  • Supilame agurkėlių marinato skystį ir sudedame smulkintą aitriąją papriką.
  • Dedame garstyčias, smulkiai pjaustytą svogūną ir pamaišome.
  • Išspaudžiame citrinos sultis ir išmaišome.
  • Į pagamintą marinatą suberiame dar šiltas virtas bulves, pamaišome.
  • Sudedame pjaustytus marinuotus agurkėlius, pjaustytą virtą liežuvį ir viską išmaišome.
  • Dedame smulkintus žalumynus, išmaišome.
  • Patiekiame su šviežiomis salotomis, pagardindami Deluxe prieskoniais