
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | jaučio liežuvio jaučio liežuvio | ||
300 g g | bulvių bulvės | ||
200 g g | marinuotų agurkų marinuoto agurko | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
1 šaukštų šaukšto | garstyčių garstyčių | ||
40 ml ml | aliejaus aliejaus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | druskos druskos | ||
1 vnt. vnt. | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | pipirų pipirų | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
5 šaukštų šaukšto | marinuotų agurkėlių skysčio marinuotų agurkėlių skysčio | ||
30 g g | žalumynų
žalumynų (krapų, petražolių, svogūnų laiškų) | ||
50 g g | salotų salotos | ||
2 g g | prieskonių
prieskonių („Deluxe Poultry“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLiežuvio ir bulvių salotos
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į dubenį pilame aliejų, pagardiname pipirais ir druska.
- Įberiame cukrų, įtarkuojame citrinos žievelę.
- Supilame agurkėlių marinato skystį ir sudedame smulkintą aitriąją papriką.
- Dedame garstyčias, smulkiai pjaustytą svogūną ir pamaišome.
- Išspaudžiame citrinos sultis ir išmaišome.
- Į pagamintą marinatą suberiame dar šiltas virtas bulves, pamaišome.
- Sudedame pjaustytus marinuotus agurkėlius, pjaustytą virtą liežuvį ir viską išmaišome.
- Dedame smulkintus žalumynus, išmaišome.
- Patiekiame su šviežiomis salotomis, pagardindami Deluxe prieskoniais