Liežuvio ir bulvių salotos

Liežuvio ir bulvių salotos image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 400   g jaučio liežuvio
    • 300   g bulvių
    • 200   g marinuotų agurkų
    • 1   vnt. svogūno
    • 1   vnt. citrinos
    • 1   šaukšto garstyčių
    • 40   ml aliejaus
    • 1   šaukštelio druskos
    • 1   vnt. aitriosios paprikos
    • 0,5   šaukštelių pipirų
    • 0,5   šaukštelių cukraus
    • 5   šaukštų marinuotų agurkėlių skysčio
    • 30   g žalumynų
    • 50   g salotų
    • 2   g prieskonių

Paruošimas

  1. Į dubenį pilame aliejų, pagardiname pipirais ir druska.

  2. Įberiame cukrų, įtarkuojame citrinos žievelę.

  3. Supilame agurkėlių marinato skystį ir sudedame smulkintą aitriąją papriką.

  4. Dedame garstyčias, smulkiai pjaustytą svogūną ir pamaišome.

  5. Išspaudžiame citrinos sultis ir išmaišome.

  6. Į pagamintą marinatą suberiame dar šiltas virtas bulves, pamaišome.

  7. Sudedame pjaustytus marinuotus agurkėlius, pjaustytą virtą liežuvį ir viską išmaišome.

  8. Dedame smulkintus žalumynus, išmaišome.

  9. Patiekiame su šviežiomis salotomis, pagardindami Deluxe prieskoniais.