Į dubenį pilame aliejų, pagardiname pipirais ir druska.
Liežuvio ir bulvių salotos
Ingridientai
4
porcijos
-
- 400 g jaučio liežuvio
- 300 g bulvių
- 200 g marinuotų agurkų
- 1 vnt. svogūno
- 1 vnt. citrinos
- 1 šaukšto garstyčių
- 40 ml aliejaus
- 1 šaukštelio druskos
- 1 vnt. aitriosios paprikos
- 0,5 šaukštelių pipirų
- 0,5 šaukštelių cukraus
- 5 šaukštų marinuotų agurkėlių skysčio
- 30 g žalumynų krapų, petražolių, svogūnų laiškų
- 50 g salotų
- 2 g prieskonių „Deluxe Poultry“
Paruošimas
Įberiame cukrų, įtarkuojame citrinos žievelę.
Supilame agurkėlių marinato skystį ir sudedame smulkintą aitriąją papriką.
Dedame garstyčias, smulkiai pjaustytą svogūną ir pamaišome.
Išspaudžiame citrinos sultis ir išmaišome.
Į pagamintą marinatą suberiame dar šiltas virtas bulves, pamaišome.
Sudedame pjaustytus marinuotus agurkėlius, pjaustytą virtą liežuvį ir viską išmaišome.
Dedame smulkintus žalumynus, išmaišome.
Patiekiame su šviežiomis salotomis, pagardindami Deluxe prieskoniais