
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
krevečių krevečių | |||
citrinų citrinos | |||
agurkų agurko | |||
sojų padažo sojų padažo | |||
česnako česnako | |||
kalendros kalendros | |||
mėtų mėtos | |||
svogūnų svogūno | |||
čiabatų čiabatos | |||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
medaus medaus | |||
čili pipirų čili pipiro | |||
medinių iešmelių medinių iešmelių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKrevetės su salsa ir azijietiškomis agurkų salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Išvalome krevetes. Paruošiame krevečių marinatą: susmulkiname česnaką, išspaudžiame citrinos sultis, pilame alyvuogių aliejaus, pagardiname druska ir čili pipirais. Pilame ant krevečių ir leidžiame pasimarinuoti.
Pradedame gaminti agurkų salotas: skustuko pagalba supjaustome plonomis juostelėmis. Padažui išspaudžiame citrinos, pilame alyvuogių aliejaus, sojos padažo, beriame smulkintą česnaką. Dedame druskos ir šaukštelį medaus, smulkintos kalendros. Padažą pilame ant agurkų ir gerai išmaišome. Krevetes sumauname ant vandenyje išmirkytų pagaliukų ir kepame ant grilio 2 minutes. Pagardiname salsa: supjaustytu šalotiniu svogūnu, mėta ir kalendra, šlakeliu alyvuogių aliejaus ir druskos. Patiekiame su apkepinta čiabatos duonele.