Taip gyventi verta!
Keptas karpis su bulvių salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 kg kg karpių karpio
(filė)
150 g g majonezo majonezo
2 šaukštų šaukšto marinuotų agurkėlių skysčio marinuotų agurkėlių skysčio
150 g g marinuotų agurkų marinuoto agurko
8 vnt. vnt. ridikėlių ridikėlio
200 g g konservuotų žirnelių konservuotų žirnelių
600 g g bulvių bulvės
(virtų)
1 vnt. vnt. morkų morkos
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
100 g g miltų miltų
2 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
150 g g džiūvesėlių džiūvesėlių
100 ml ml aliejaus aliejaus
(kepimo)
1 ryšulėlių ryšulėlio petražolių petražolių
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 šaukštų šaukšto vandens vandens

Keptas karpis su bulvių salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(4)

Gaminimas

  1. Įpilkite į dubenėlį 150 g majonezo
  2. Įmaišykite 2 valgomuosius šaukštus marinuotų agurkėlių marinato
  3. Marinuotus agurkėlius smulkiai supjaustykite
  4. Nuplaukite 8 ridikus, supjaustykite juos griežinėliais ir su marinuotais agurkėliais suberkite į majonezą
  5. Nuskuskite 1 morką ir sutarkuokite ją į dubenėlį
  6. Nulupkite 600 g virtų bulvių ir supjaustykite jas griežinėliais
  7. Įberkite 200 g konservuotų žirnelių ir viską gerai išmaišykite
  8. Karpio filė supjaustykite gabalėliais, apibarstykite druska bei pipirais
  9. Filė gabalėlius apvoliokite 100 g miltų
  10. Suplakite 2 kiaušinius su 1 šaukštu vandens
  11. Pamirkykite filė gabalėlius plakinyje, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose
  12. Įpilkite į didelę keptuvę kepti skirto aliejaus ir kepkite karpio gabalėlius, kol jie įgaus gelsvai rusvą atspalvį
  13. Karpį patiekite su bulvių salotomis ir pagardinkite petražolėmis bei citrina