
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2 vnt. vnt. | anties file anties file | |
česnako česnako | ||
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
rozmarino rozmarino | ||
apelsinų apelsino | ||
vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
agurkų agurko | ||
špinatų špinatų | ||
raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
sūrio
sūrio (salotoms) | ||
balzaminio acto balzaminio acto | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Nusausiname anties file. Aštriu peiliu įpjauname odelę, stengdamiesi neįpjausti mėsos. Pabarstome druska ir pipirais, įtriname smulkintą česnaką. Ant krūtinėlės išspaudžiame apelsino sulčių ir dedame po šakelę rozmarino. Kepame ant įkaitinto grilio po 6 minutes iš abiejų pusių.
Kol mėsa kepa, ruošiame salotas: susmulkiname raudonąjį svogūną, pomidorus, agurkus ir viską sumaišome su špinatais. Dedame smulkintą sūrį. Įpilame alyvuogių aliejaus, beriame druskos ir pipirų. Gerai išmaišome.
Iškepusią anties file supjaustome griežinėliais ir patiekiame su balzaminiu actu apšlakstytomis salotomis.