Taip gyventi verta!
Grilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

Reikės:

2 vnt. vnt. anties file anties file
česnako česnako
druskos druskos
pipirų pipirų
rozmarino rozmarino
apelsinų apelsino
vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
agurkų agurko
špinatų špinatų
raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
sūrio sūrio
(salotoms)
balzaminio acto balzaminio acto
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus

Grilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(4)

Gaminimas

Nusausiname anties file. Aštriu peiliu įpjauname odelę, stengdamiesi neįpjausti mėsos. Pabarstome druska ir pipirais, įtriname smulkintą česnaką. Ant krūtinėlės išspaudžiame apelsino sulčių ir dedame po šakelę rozmarino. Kepame ant įkaitinto grilio po 6 minutes iš abiejų pusių.

Kol mėsa kepa, ruošiame salotas: susmulkiname raudonąjį svogūną, pomidorus, agurkus ir viską sumaišome su špinatais. Dedame smulkintą sūrį. Įpilame alyvuogių aliejaus, beriame druskos ir pipirų. Gerai išmaišome.

Iškepusią anties file supjaustome griežinėliais ir patiekiame su balzaminiu actu apšlakstytomis salotomis.