Nusausiname anties file. Aštriu peiliu įpjauname odelę, stengdamiesi neįpjausti mėsos. Pabarstome druska ir pipirais, įtriname smulkintą česnaką. Ant krūtinėlės išspaudžiame apelsino sulčių ir dedame po šakelę rozmarino. Kepame ant įkaitinto grilio po 6 minutes iš abiejų pusių.
Grilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 2 vnt. anties file
- česnako
- druskos
- pipirų
- rozmarino
- apelsinų
- vyšninių pomidorų
- agurkų
- špinatų
- raudonųjų svogūnų
- sūrio
- balzaminio acto
- alyvuogių aliejaus
Paruošimas
Kol mėsa kepa, ruošiame salotas: susmulkiname raudonąjį svogūną, pomidorus, agurkus ir viską sumaišome su špinatais. Dedame smulkintą sūrį. Įpilame alyvuogių aliejaus, beriame druskos ir pipirų. Gerai išmaišome.
Iškepusią anties file supjaustome griežinėliais ir patiekiame su balzaminiu actu apšlakstytomis salotomis.