Grilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis

Lidl Grilio Talentai
Lidl Grilio Talentai
Grilyje kepta anties file su gardžiomis salotomis image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 2   vnt. anties file
    •   česnako
    •   druskos
    •   pipirų
    •   rozmarino
    •   apelsinų
    •   vyšninių pomidorų
    •   agurkų
    •   špinatų
    •   raudonųjų svogūnų
    •   sūrio
    •   balzaminio acto
    •   alyvuogių aliejaus

Paruošimas

    Nusausiname anties file. Aštriu peiliu įpjauname odelę, stengdamiesi neįpjausti mėsos. Pabarstome druska ir pipirais, įtriname smulkintą česnaką. Ant krūtinėlės išspaudžiame apelsino sulčių ir dedame po šakelę rozmarino. Kepame ant įkaitinto grilio po 6 minutes iš abiejų pusių.

    Kol mėsa kepa, ruošiame salotas: susmulkiname raudonąjį svogūną, pomidorus, agurkus ir viską sumaišome su špinatais. Dedame smulkintą sūrį. Įpilame alyvuogių aliejaus, beriame druskos ir pipirų. Gerai išmaišome.

    Iškepusią anties file supjaustome griežinėliais ir patiekiame su balzaminiu actu apšlakstytomis salotomis.