Norimo dydžio gabalėliais supjaustome vištieną. Beriame paukštienos prieskonių ir gerai išminkome.
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 500 g vištienos šlaunelių
- prieskonių vištienai
- cukinijų
- pievagrybių
- geltonųjų paprikų
- ananasų
- kriaušių
- sūrio kepti
- alyvuogių aliejaus
- druskos
- pipirų
- medaus
- balzaminio acto
Paruošimas
Pasiruošiame daržoves - supjaustome cukiniją, geltonąją papriką, į dubenį dedame pievagrybius ir pašlakstome alyvuogių aliejaus. Beriame pipirų ir druskos, gerai išmaišome.
Paruošiame vaisius - kriaušes ir ananasą supjaustome kvadratėliais.
Pradedame verti vėrinukus: ant vienų iešmelių veriame daržoves su mėsa, ant kitų - pjaustytus vaisius ir vištieną. Dedame ant grilio ir kepame, kol gražiai paruduoja iš visų pusių.
Kriaušę pjauname pusiau ir patepame medumi bei balzamiko actu. Dedame apskrusti ant grilio. Mėsai baigiant kepti, ant grilio dedame sūrį ir pakepame kelias minutes iš abiejų pusių. Pagardiname granato sėklomis.