Taip gyventi verta!
Dešrainiai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 pakuočių pakuotės dešrelių dešrelių
(Vokiškų)
4 dešrainių bandelių dešrainių bandelės
200 g g šoninės šoninės
marinuotų agurkų marinuoto agurko
raugintų kopūstų raugintų kopūstų
adžikos adžikos
čatnio čatnio
(„BUGA‘s onion and pomegranate chutney“)

Dešrainiai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(2)

Gaminimas

Apkepti dešreles kol gražiai paskrus, pašildyti bandeles.
Šoninę ištepkite BUGA‘s padažu ir kepkite kol pradės kietėti. Iškeptą uždėkite ant popierinio rankšluosčio, kad atvėstų.
Marinuotus agurkus supjaustykite ilgomis, plonomis juostelėmis.
Raugintus kopūstus nuvarvinkite, kad liktų kuo mažiau skysčio.
Gaminkite dviejų rūšių dešrainius:
1. Į bandelę įdėkite raugintų kopūstų, BUGA’s padažą, dešrelę ir pagardinkite padažais (rekomenduojama garstyčiomis).
2. Į bandelę įdėkite adžikos padažą, šoninę, marinuotus agurkus ir dešrelę. Pagardinkite mėgstamais padažais.