Apkepti dešreles kol gražiai paskrus, pašildyti bandeles.
Dešrainiai
Ingridientai
4
porcijos
-
Reikės:
- 1 pakuotės dešrelių
- 4 dešrainių bandelių
- 200 g šoninės
- marinuotų agurkų
- raugintų kopūstų
- adžikos
- čatnio
Paruošimas
Šoninę ištepkite čatniu ir kepkite kol pradės kietėti. Iškeptą uždėkite ant popierinio rankšluosčio, kad atvėstų.
Marinuotus agurkus supjaustykite ilgomis, plonomis juostelėmis. Raugintus kopūstus nuvarvinkite, kad liktų kuo mažiau skysčio.
Gaminkite dviejų rūšių dešrainius:
1. Į bandelę įdėkite raugintų kopūstų, čatnio, dešrelę ir pagardinkite padažais (rekomenduojama garstyčiomis).
2. Į bandelę įdėkite adžikos padažą, šoninę, marinuotus agurkus ir dešrelę.Pagardinkite mėgstamais padažais.