
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 ml ml | sultinio
sultinio (mėsos) | ||
2 vnt. vnt. | lauro lapų lauro lapo | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 kg kg | kiaulienos karka kiaulienos karka | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | ||
3 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
2 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
500 g g | kopūstų
kopūsto (savojinio) | ||
4 stiebų stiebo | petražolių petražolių | ||
4 vnt. vnt. | bulvių kukulių bulvių kukulių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listApskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įpilkite į troškintuvą 500 ml mėsos sultinio įmeskite lauro lapą, įdėkite 1 šaukštą medaus ir užvirkite
- Odele žemyn dėkite į sultinį 1 kg kiaulienos kepsnio
- Lengvai pavirkite 25 minutes
- Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite griežinėliais
- Nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis 500 g savojinio kopūsto
- 3 svogūnus supjaustykite žiedais
- Morkas, svogūnus ir savojinį kopūstą trumpai apkepkite nedideliame aliejaus kiekyje
- Kepsnį apibarstykite druska ir pipirais, apverskite tada jo odelę įpjaukite kryželiu
- Kepkite 1,5 valandos 160 °C temperatūroje
- Paruoškite kukulaičius, kaip nurodyta ant pakuotės
- Sumaišykite 1 šaukštą medaus ir 20 ml vandens tada mišiniu ištepkite odelę
- Pridėkite daržovių ir 180 °C temperatūroje papildomai kepkite 30 minučių