Taip gyventi verta!
Apskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 ml ml sultinio sultinio
(mėsos)
2 vnt. vnt. lauro lapų lauro lapo
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
1 kg kg kiaulienos karka kiaulienos karka
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
3 vnt. vnt. svogūnų svogūno
2 vnt. vnt. morkų morkos
500 g g kopūstų kopūsto
(savojinio)
4 stiebų stiebo petražolių petražolių
4 vnt. vnt. bulvių kukulių bulvių kukulių

Apskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:45 h
(2)

Gaminimas

  1. Įpilkite į troškintuvą 500 ml mėsos sultinio įmeskite lauro lapą, įdėkite 1 šaukštą medaus ir užvirkite
  2. Odele žemyn dėkite į sultinį 1 kg kiaulienos kepsnio
  3. Lengvai pavirkite 25 minutes
  4. Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite griežinėliais
  5. Nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis 500 g savojinio kopūsto
  6. 3 svogūnus supjaustykite žiedais
  7. Morkas, svogūnus ir savojinį kopūstą trumpai apkepkite nedideliame aliejaus kiekyje
  8. Kepsnį apibarstykite druska ir pipirais, apverskite tada jo odelę įpjaukite kryželiu
  9. Kepkite 1,5 valandos 160 °C temperatūroje
  10. Paruoškite kukulaičius, kaip nurodyta ant pakuotės
  11. Sumaišykite 1 šaukštą medaus ir 20 ml vandens tada mišiniu ištepkite odelę
  12. Pridėkite daržovių ir 180 °C temperatūroje papildomai kepkite 30 minučių