Apskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais

Apskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 2:45 val.

Ingridientai

4 asmenims
    • 500   ml mėsos sultinio
    • 2   vnt. lauro lapų
    • 1   šaukšto medaus
    • 1   kg kiaulienos karka
    • 1   žiupsnelio druskos
    • 1   žiupsnelio pipirų
    • 3   vnt. svogūnų
    • 2   vnt. morkų
    • 500   g savojinių kopūstų
    • 4   stiebų petražolių
    • 4   vnt. bulvių kukulių

Paruošimas

  1. Įpilkite į troškintuvą 500 ml mėsos sultinio įmeskite lauro lapą, įdėkite 1 šaukštą medaus ir užvirkite

  2. Odele žemyn dėkite į sultinį 1 kg kiaulienos kepsnio

  3. Lengvai pavirkite 25 minutes

  4. Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite griežinėliais

  5. Nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis 500 g savojinio kopūsto

  6. 3 svogūnus supjaustykite žiedais

  7. Morkas, svogūnus ir savojinį kopūstą trumpai apkepkite nedideliame aliejaus kiekyje

  8. Kepsnį apibarstykite druska ir pipirais, apverskite tada jo odelę įpjaukite kryželiu

  9. Kepkite 1,5 valandos 160 °C temperatūroje

  10. Paruoškite kukulaičius, kaip nurodyta ant pakuotės

  11. Sumaišykite 1 šaukštą medaus ir 20 ml vandens tada mišiniu ištepkite odelę

  12. Pridėkite daržovių ir 180 °C temperatūroje papildomai kepkite 30 minučių