Įpilkite į troškintuvą 500 ml mėsos sultinio įmeskite lauro lapą, įdėkite 1 šaukštą medaus ir užvirkite
Apskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais
Ingridientai
4
asmenims
-
- 500 ml mėsos sultinio
- 2 vnt. lauro lapų
- 1 šaukšto medaus
- 1 kg kiaulienos karka
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio pipirų
- 3 vnt. svogūnų
- 2 vnt. morkų
- 500 g savojinių kopūstų
- 4 stiebų petražolių
- 4 vnt. bulvių kukulių
Paruošimas
Odele žemyn dėkite į sultinį 1 kg kiaulienos kepsnio
Lengvai pavirkite 25 minutes
Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite griežinėliais
Nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis 500 g savojinio kopūsto
3 svogūnus supjaustykite žiedais
Morkas, svogūnus ir savojinį kopūstą trumpai apkepkite nedideliame aliejaus kiekyje
Kepsnį apibarstykite druska ir pipirais, apverskite tada jo odelę įpjaukite kryželiu
Kepkite 1,5 valandos 160 °C temperatūroje
Paruoškite kukulaičius, kaip nurodyta ant pakuotės
Sumaišykite 1 šaukštą medaus ir 20 ml vandens tada mišiniu ištepkite odelę
Pridėkite daržovių ir 180 °C temperatūroje papildomai kepkite 30 minučių