
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 ml ml | sultinio
sultinio (mėsos) | |
2 vnt. vnt. | lauro lapų lauro lapo | |
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | |
1 kg kg | kiaulienos karka kiaulienos karka | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų pipirų | |
3 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | |
2 vnt. vnt. | morkų morkos | |
500 g g | kopūstų
kopūsto (savojinio) | |
4 stiebų stiebo | petražolių petražolių | |
4 vnt. vnt. | bulvių kukulių bulvių kukulių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listApskrudęs kepsnys su savojiniu kopūstu ir bulvių kukuliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įpilkite į troškintuvą 500 ml mėsos sultinio įmeskite lauro lapą, įdėkite 1 šaukštą medaus ir užvirkite
- Odele žemyn dėkite į sultinį 1 kg kiaulienos kepsnio
- Lengvai pavirkite 25 minutes
- Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite griežinėliais
- Nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis 500 g savojinio kopūsto
- 3 svogūnus supjaustykite žiedais
- Morkas, svogūnus ir savojinį kopūstą trumpai apkepkite nedideliame aliejaus kiekyje
- Kepsnį apibarstykite druska ir pipirais, apverskite tada jo odelę įpjaukite kryželiu
- Kepkite 1,5 valandos 160 °C temperatūroje
- Paruoškite kukulaičius, kaip nurodyta ant pakuotės
- Sumaišykite 1 šaukštą medaus ir 20 ml vandens tada mišiniu ištepkite odelę
- Pridėkite daržovių ir 180 °C temperatūroje papildomai kepkite 30 minučių