Taip gyventi verta!
Anties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

350 g g antienos filė antienos filė
druskos druskos
pipirų pipirų
30 g g figų džemo figų džemo
0,5 šaukštelių šaukštelio prieskonių mišinio „Persillade“ prieskonių mišinio „Persillade“
300 g g bulvių kroketų bulvių kroketų
šparaginių pupelių šparaginių pupelių
50 g g alyvuogių alyvuogės
čiobrelių čiobrelių
aliejaus aliejaus

Anties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(17)

Gaminimas

Antienos krūtinėlių (350 g) odelę įpjaukite įstrižai rombais.
Sudėkite į įkaitintą keptuvę ant odelės pusės ir 4-5 minutes apkepkite.
Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlių šiek tiek druskos ir pipirų.
Apverskite ir dar kepkite 4-5 minutes.
Į 30 g figų džemo įmaišykite 1/2 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio „Persillade“.
Krūtinėles perdėkite į kepimo indą odele į viršų.
Figų ir prieskonių mišiniu aptepkite krūtinėles iš odelės pusės.
Indą su krūtinėlėmis dėkite į orkaitę ir dar kepkite 10-12 minučių.
Kroketus „Pommes Noisette“ taip pat kepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus ir virkite pasūdytame vandenyje 8 minutes.
Nuvarvinkite alyvuoges ir perpjaukite per pusę.
Nuskabykite čiobrelių lapelius ir atidėkite į šalį.
Išimkite antienos krūtinėles iš orkaitės ir uždenkite.
Šparagines pupeles nukoškite ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.
Alyvuoges, šparagines pupeles ir čiobrelių lapelius 1-2 minutes pakepinkite įkaitusiame aliejuje.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Antienos krūtinėles supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su kroketais „Pommes Noisette“ ir šparaginėmis pupelėmis.