Antienos krūtinėlių (350 g) odelę įpjaukite įstrižai rombais.Sudėkite į įkaitintą keptuvę ant odelės pusės ir 4-5 minutes apkepkite.Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlių šiek tiek druskos ir pipirų.Apverskite ir dar kepkite 4-5 minutes.Į 30 g figų džemo įmaišykite 1/2 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio „Persillade“.Krūtinėles perdėkite į kepimo indą odele į viršų.Figų ir prieskonių mišiniu aptepkite krūtinėles iš odelės pusės.Indą su krūtinėlėmis dėkite į orkaitę ir dar kepkite 10-12 minučių.Kroketus „Pommes Noisette“ taip pat kepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės.Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus ir virkite pasūdytame vandenyje 8 minutes.Nuvarvinkite alyvuoges ir perpjaukite per pusę.Nuskabykite čiobrelių lapelius ir atidėkite į šalį.Išimkite antienos krūtinėles iš orkaitės ir uždenkite.Šparagines pupeles nukoškite ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.Alyvuoges, šparagines pupeles ir čiobrelių lapelius 1-2 minutes pakepinkite įkaitusiame aliejuje.Pagardinkite druska ir pipirais.Antienos krūtinėles supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su kroketais „Pommes Noisette“ ir šparaginėmis pupelėmis.
Anties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 350 g antienos filė
- druskos
- pipirų
- 30 g figų džemo
- 0,5 šaukštelių prieskonių mišinio „persillade“
- 300 g bulvių kroketų
- šparaginių pupelių
- 50 g alyvuogių
- čiobrelių
- aliejaus