
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
350 g g | antienos filė antienos filė | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
30 g g | figų džemo figų džemo | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | prieskonių mišinio „Persillade“ prieskonių mišinio „Persillade“ | ||
300 g g | bulvių kroketų bulvių kroketų | ||
šparaginių pupelių šparaginių pupelių | |||
50 g g | alyvuogių alyvuogės | ||
čiobrelių čiobrelių | |||
aliejaus aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAnties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Antienos krūtinėlių (350 g) odelę įpjaukite įstrižai rombais.
Sudėkite į įkaitintą keptuvę ant odelės pusės ir 4-5 minutes apkepkite.
Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlių šiek tiek druskos ir pipirų.
Apverskite ir dar kepkite 4-5 minutes.
Į 30 g figų džemo įmaišykite 1/2 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio „Persillade“.
Krūtinėles perdėkite į kepimo indą odele į viršų.
Figų ir prieskonių mišiniu aptepkite krūtinėles iš odelės pusės.
Indą su krūtinėlėmis dėkite į orkaitę ir dar kepkite 10-12 minučių.
Kroketus „Pommes Noisette“ taip pat kepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus ir virkite pasūdytame vandenyje 8 minutes.
Nuvarvinkite alyvuoges ir perpjaukite per pusę.
Nuskabykite čiobrelių lapelius ir atidėkite į šalį.
Išimkite antienos krūtinėles iš orkaitės ir uždenkite.
Šparagines pupeles nukoškite ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.
Alyvuoges, šparagines pupeles ir čiobrelių lapelius 1-2 minutes pakepinkite įkaitusiame aliejuje.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Antienos krūtinėles supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su kroketais „Pommes Noisette“ ir šparaginėmis pupelėmis.