
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Tešlai reikės:
500 g g | miltų
miltų (450D tipo arba 00 farina) | ||
1 pakelių pakelio | mielių
mielių (sausų) | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštų šaukšto | cukraus cukraus | ||
100 ml ml | vandens vandens | ||
200 ml ml | pieno pieno | ||
druskos druskos |
Įdarui reikės:
4 | kiaušinių
kiaušinio (didelių) | ||
300 g g | fermentinio sūrio
fermentinio sūrio (tarkuoto) | ||
200 g g | fetos sūrio fetos sūrio | ||
200 g g | tarkuoto kieto mocarelos sūrio tarkuoto kieto mocarelos sūrio | ||
200 g g | varškės varškės | ||
150 g g | sviesto sviesto | ||
prieskoninių žolelių
prieskoninių žolelių (krapų, petražolių) | |||
1 saujų saujos | špinatų špinatų | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list4 sūrių chačapuris
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Gaminame tešlą: beriame miltus į dubenį, pilame aliejų, dedame druskos ir cukraus. Ant viršaus beriame sausas mieles, užpilame šiltu vandeniu. Palaukiame kelias minutes, kad mielės pradėtų veikti. Pieną pašildome ir dalimis pilame į tešlą. Pradedame minkyti. Suminkytą tešlą formuojame į rutulį, pridengiame maistine plėvele ir paliekame kilti valandą.
Ruošiame įdarą: sutarkuojame įvairius sūrius, mušame kiaušinius ir įmaišome tirpintą sviestą bei varškę. Susmulkiname žalumynus bei špinatus, viską beriame į dubenį. Gerai pertriname šaukstu ar šakute. Pagardiname druska, pipirais.
Iškočiojame tešlą, ir įklojame ją į kepimo formelę. Įdarą beriame į centrą ir gerai paskirstome. Kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.