Taip gyventi verta!
Miško uogų, avokadų ir špinatų kokteilis su riešutų sviestu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 bananų banano
(didelio)
0,5 avokadų avokado
(gerai sunokusio)
300 g g miško uogų miško uogos
30 g g špinatų špinatų
3 šaukštų šaukšto riešutų sviesto riešutų sviesto
0,25 šaukštelių šaukštelio cinamono cinamono
250 ml ml migdolų pieno migdolų pieno
125 ml ml vandens vandens
(nebūtinai)

Miško uogų, avokadų ir špinatų kokteilis su riešutų sviestu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

10 min
(6)

Gaminimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus, išskyrus vandenį, sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros. Jei kokteilis per tirštas, galite įpilti vandens.
  2. Patiekite nedelsiant.

-

Miško uogų skonis šiame kokteilyje dominuoja, o jų gaivumą ir švelnią rūgštelę papildo žemės riešutų sviestas bei šildantis cinamonas. Bananai ir avokadai kokteiliui suteikia tirštumo, taip pat - ir saldumo. Špinatų skonis čia visiškai neintensyvus, tačiau gėrimo sudėtį jie padaro kur kas turtingesnę bei vertingesnę, todėl šviežių žalių lapelių ingredientų sąraše verčiau nepraleiskite.

Nors bananai ir uogos turėtų suteikti pakankamai saldumo, jei mėgstate dar saldesnius trintus kokteilius, papildomai galite įpilti šlakelį medaus ar klevų, agavų sirupo.

Bananus ir avokadus naudokite tik gerai sunokusius - tokie yra puikiausios tekstūros ir skonio!