Taip gyventi verta!
Mangų kokteilis su ciberžole

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 mango mango
(gerai sunokusio)
1 bananų banano
(didelio)
2 vnt. vnt. apelsinų sulčių apelsinų sulčių
0,5 šaukštelių šaukštelio ciberžolės ciberžolės
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
(arba klevų sirupo)
0,5 vnt. vnt. citrinų sulčių citrinos sulčių
250 ml ml migdolų pieno migdolų pieno

Mangų kokteilis su ciberžole

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

10 min
(17)

Gaminimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros.
  2. Patiekite nedelsiant.

-

Apie tai, kokia naudinga yra ciberžolė, tikriausiai girdėjome daugelis. Sakoma, kad šis prieskonis stiprina imunitetą, gali sulėtinti senėjimo procesus, turi priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių. Jei žiupsnį ciberžolės įbersime į ruošiamus patiekalus, mūsų organizmas tik padėkos. Tuo labiau, kad ji ne tik suteikia puikaus skonio, bet ir nudažo valgius saulėtai geltona spalva - ta, kurios ilgomis žiemomis pasiilgstame labiausiai!

Pačiupę gerai sunokusį mangą, sutrinkite jį su apelsinų sultimis, sunokusiu bananu, medumi, citrinos sultimis ir migdolų pienu. Pagardinkite žiupsniu ciberžolės. Gausite itin gaivų, skanų, ryškų pusryčių ar priešpiečių kokteilį!

Jeigu norėtumėte, kad kokteilis būtų šaltesnis ar tirštesnis, į kokteilinę papildomai įberkite saują ledukų arba naudokite jau iš anksto gabalėliais supjaustytus ir užšaldytus mangą nei bananą.