Burokėlių, apelsinų ir uogų kokteilis

Burokėlių, apelsinų ir uogų kokteilis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 10 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 1   burokėlio mažo, žalio (apie 100 g)
    • 225   g šaldytų braškių 1 ½ stiklinės
    • 1   banano didelio
    • 1   obuolio žalio
    • 1   vnt. apelsino sulčių
    • 1   stiklinės vandens
    • 1   šaukšto klevų sirupo

Paruošimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros.

  2. Patiekite nedelsiant.

  3. -

    Burokėliai vaisių ir uogų kokteilyje? Tikrai taip! Daržovės, net ir šakninės, kokteiliams puikiai tinka. Šis - burokėlių, apelsinų sulčių ir braškių derinys - tikrai vienas tų, kuris nustebins labai maloniai!

    Burokėliai yra natūraliai saldi šakninė daržovė, tad ir kokteiliuose tas saldumas puikiai dera. Nesijaudinkite, jų skonis čia nėra pernelyg intensyvus, o neatidus ragautojas gal net neįspėtų, kokia yra toji netikėta sudedamoji dalis, mat skonį nepriekaištingai subalansuoja rūgštesnės šviežiai spaustos apelsinų sultys, gaivus obuolys ir iki saldumo sunokęs bananas.

    Priklausomai nuo to, kokio tirštumo kokteilį norite paruošti, Jums gali ir neprireikti viso vandens kiekio, tad geriausia būtų, jei plakdami kokteilį piltumėte jį dalimis.