Patarska
Imbierinė sriuba
Tortas

Kalėdiniai receptai

Išvenkite šventinio streso ruošiant maistą per Kūčias ir Kalėdas! Pateikiame įvairių gėrimų, kepinių bei saldumynų, pagrindinių patiekalų, tradicinių lietuviškų patiekalų, žuvies patiekalų ir užkandžių receptus vienoje vietoje! Tad susiplanuoti šventinį valgiaraštį dabar itin paprasta!

Zefyrų žmogutis

Zefyrų žmogutis

Ingredientai (vienam zefyrų žmogeliukui): 3 dideli balti zefyrai, juodos ir oranžinės spalvos maistiniai dažai, sūrios lazdelės.

Gaminimo eiga:
1. Sūria lazdele suverkite 3 zefyrus vienas šalia kito.
2. Vieną sūrią lazdelę sulaužykite į 4 lygias dalis (zefyrų žmogeliuko rankoms ir kojoms).
3. Sulaužytas dvi lazdeles įsmeikite į vidurinį zefyrą iš šonų (rankoms).
4. Kitas dvi lazdeles įsmeikite į apatinį zefyrą vienas šalia kito (kojoms).
5. Su maistiniais dažais nupieškite veidą ir sagas.
6. Palikite kelias minutes, kad dažai išdžiūtų.
7. Žefyrų žmogeliuką padėkite virš karšto šokolado.

Mėgaukitės, kai virš karšto šokolado zefyrai pradės tirpti!