« Atgal

Voveraičių sriuba su lašiša

Sriubos

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(4)
Trukmė
Sudėtingumas
4 Įvertinimas
Voveraičių sriuba su lašiša
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 25 min.

Puode ištirpiname sviestą, suberiame smulkintą porą. Lengvai apkepiname, sudedame voveraites ir maišydami kepame dar keletą minučių.

Bulves ir morkas supjaustome, sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Sriubai užvirus, puodą uždengiame dangčiu ir verdame apie 10 minučių, kol daržovės išvirs.

Lašišą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą kartu su grietine, išmaišome ir verdame dar 5 minutes.

Suberiame smulkintus krapus, paskaniname juodaisiais pipirais, druska. Sriubą patiekiame su traškia duona.

Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/