« Atgal

▶▶ Vokiškas obuolių pyragas

Desertai

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(14)
Trukmė
Sudėtingumas
14 Įvertinimas
Vokiškas obuolių pyragas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 60 min.

Ištriname sviestą su vaniliniu cukrumi, druska ir cukraus pudra. Įmaišome kiaušinį. Suberiame miltus ir gerai išmaišome. Kepimo skardą pabarstome miltais. Sudedame tešlą ant skardos, išlyginame jos paviršių ir dedame į šaldytuvą 30–50 minučių.

Sumaišome kiaušinį, cukrų, tirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir druską.

Ant atvėsusios tešlos suberiame kubeliais supjaustytus obuolius, apibarstome cinamonu ir lengvai pamaišome paviršių. Apliejame anksčiau pasiruoštu užpilu.

Kepame maždaug 45 minutes 160 °C orkaitėje.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.