« Atgal
Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu
Karštas patiekalas
Trukmė
Sudėtingumas
5
Įvertinimas
Paruošimo instrukcija
Paruošimo laikas: 30 min.
Gaminimo laikas:
25 min.
- Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais;
- Mėsą pagardinkite alyvuogių aliejumi, vienos citrinos sultimis, smulkiai tarkuotu česnaku bei prieskoniais. Rankomis išmaišykite ir palikite pasimarinuoti 15 – 30 min.;
- Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmelių kartu su likusios citrinos griežinėliais. Kepti galite grilio ar paprastoje keptuvėje;
- Kepant mėsai paruoškite Tzatziki padažą: į dubenį supilkite graikišką jogurtą, stambiai tarkuotą agurką, alyvuogių aliejų, prieskonius bei smulkiai pjaustytus krapus. Viską sumaišykite.
Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“