« Atgal

Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(5)
Trukmė
Sudėtingumas
5 Įvertinimas
Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu
Spausdinti Pasiūlyti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Paruošimo laikas: 30 min.
Gaminimo laikas: 25 min.
  1. Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais;
  2. Mėsą pagardinkite alyvuogių aliejumi, vienos citrinos sultimis, smulkiai tarkuotu česnaku bei prieskoniais. Rankomis išmaišykite ir palikite pasimarinuoti 15 – 30 min.;
  3. Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmelių kartu su likusios citrinos griežinėliais. Kepti galite grilio ar paprastoje keptuvėje;
  4. Kepant mėsai paruoškite Tzatziki padažą: į dubenį supilkite graikišką jogurtą, stambiai tarkuotą agurką, alyvuogių aliejų, prieskonius bei smulkiai pjaustytus krapus. Viską sumaišykite.

Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“