« Atgal

Troškinys su aitriosiomis paprikomis

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(7)
Trukmė
Sudėtingumas
7 Įvertinimas
Troškinys su aitriosiomis paprikomis
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 60 min.

Keptuvėje aukštais kraštais įkaitiname aliejų, minutę apkepame smulkintus česnakus ir svogūnus.
Sudedame smulkintą papriką ir kepame dar 2 minutes.
Į keptuvę dedame faršą ir beriame prieskonius - aitriąsias paprikas, paprikų miltelius, česnakų granules; kepame apie 10 minučių, kol mėsa iškepa.
Beriame cukrų, dedame pomidorų padažą, konservuotus pomidorus su sultimis, konservuotas pupeles, vandenį, sultinio kubelį, druską ir pipirus.
Kai viskas užverda, sumažiname ugnį ir troškiname
45 minutes.
Patiekiame su virtais ryžiais, grietine, petražolėmis
ir avokadu.

-

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>