« Atgal

Švilpikai su grybų padažu

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Lietuviški patiekalai: Švilpikai su grybų padažu
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 60 min.

Išverdame bulves su lupenomis.

Kiek atvėsusias bulves nulupame ir sugrūdame.Įmušame kiaušinius, beriame kmynų ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišome.

Beriame miltų, kol masė pasidaro tinkama formuoti.

Formuojame švilpikus ir apkepame aliejuje.

Paruošiame padažą: apkepiname smulkintą svogūną aliejuje, suberiame supjaustytus pievagrybius ir apkepame.

Pilame grietinėlę.

Paverdame porą minučių, paskaniname druska ir pipirais.