« Atgal

Salotos „Karibų sala”

Salotos

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Salotos „Karibų sala”
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 20 min.

Jeigu mėgsti žalią spalvą, neįstengsi atsispirti šioms salotoms. Gaivias agurkų ir melionų salotas pagardink gardžią rūgštelę turinčiu apelsinu, kuriame esančio vitamino C Tau užteks visai dienai. Kitas svarbus šių salotų ingredientas – augti padedantis mocarelos sūris. Jame gausu baltymų, kalcio, fosforo, seleno, cinko, vitamino B12 ir riboflavino, skatinančio kovą su nepageidaujamomis bakterijomis.

1. Paruoškite padažą: džemą sumaišykite su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Apelsinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
3. Agurką supjaustykite plonomis juostelėmis naudodami daržovių skustuką.
4. Melioną pasmulkinkite nedideliais gabalėliais.
5. Sumaišykite visus ingredientus ir apšlakstykite paruoštu padažu.