« Atgal

Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis

Grilis

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
Prancūziškas dešrainis su grilyje keptomis vištienos dešrelėmis
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 45 min.

Grilyje keptų vištienos dešrelių rinkinys su vyšniniais pomidorais ir prancūziškas dešrainis, paskanintas žolelių padažu

Papriką supjaustykite žiedais, o iš pomidoriukų išskobkite viduriukus, kad galėtumėte užmauti ant dešrelės. Marinuokite aitriųjų paprikų padaže su prieskoninėmis žolelėmis. Pusę dešrelių apvyniokite šonine. Pomidorus ir paprikas užmaukite ant dešrelių. Dešreles apkepinkite kepsninėje.

Bandeles perpjaukite pusiau ir teptuku patepkite minkštimą žolelių padažu. Dėkite kepti į kepsninę. Iškeptas dešreles dėkite į bandeles - į vieną puselę po dešrelę, pagardinkite kario kečupu. Bandeles dar galima paskaninti salotų lapais ar gražgarstėmis.

 - - -

„Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.