« Atgal

Marinuotas viščiukas su medumi ir krienais

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

140 min.
(8)
Trukmė
Sudėtingumas
8 Įvertinimas
Marinuotas viščiukas su medumi ir krienais
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 140 min.

1. Viščiuką nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
2. Į viščiuko vidų dedame pusę citrinos, išilgai perpus perpjautą česnako galvą ir kelias rozmarinų šakeles.
3. Paruošiame marinatą – sumaišome krienus, medų, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus.
4. Paruoštu marinatu aptepame viščiuką.
5. Dedame viščiuką į kepimo skardą.
6. Apdėliojame 2 apelsinų ketvirčiais.
7. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
8. Po valandos prie viščiuko kepti pridedame vyšninių pomidorų šakelę, padidiname kaitrą iki 220 laipsnių ir apskrudiname 8 minutes.
9. Iškepusį viščiuką apdengiame folija ir leidžiame pastovėti 20 minučių.
10. Viščiuką dedame į lėkštę, apdėliojame šviežiais špinatais, konservuotais kukurūzais, šviežiu apelsinu, keptais pomidorais ir šviežiais rozmarinais.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>