« Atgal

Lašiša su medumi ir citrinomis

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(7)
Trukmė
Sudėtingumas
7 Įvertinimas
Lašiša su medumi ir citrinomis
Spausdinti Pasiūlyti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 20 min.

Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų – tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių. 

  1. Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
  2. Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.
  3. Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  4. Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru – žalumynais, kruopomis.

Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“

 Šios savaitės pasiūlymai parduotuvėse LIDL >>>