« Atgal

Lašiša su granatais ir medumi

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(8)
Trukmė
Sudėtingumas
8 Įvertinimas
Lašiša su granatais ir medumi
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 50 min.

1. Lašišos filė nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu lengvai nusausinkite.
2. Žuvį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
3. Sumaišykite medų, granato bei apelsino sultis. Gautą pagardą tepkite ant lašišos.
4. Žuvį gausiai apibarstykite granato sėklomis bei papuoškite citrinos griežinėliais.
5. Paruoštą lašišą kepkite 190 laipsnių orkaitėje 15–20 minučių.

-

PATARIMAS

Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio, tačiau svyruoja nuo 10 iki 25 minučių.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...