« Atgal

Klasikinis keptas upėtakis su žalumynais ir citrina

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(21)
Trukmė
Sudėtingumas
21 Įvertinimas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 60 min.

1. Istrižai įpjauname žuvies paviršių 6–8 kartus.
2. Įtriname žuvį minkštu sviestu, pabarstome druska ir pipirais.
3. Į vidų dedame smulkintas petražoles, krapus, česnako skilteles ir citrinos griežinėlius.
4. Kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi, ant jos dedame žuvį. Ant žuvies patarkuojame citrinos žievelės.
5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
6. Po 15 minučių kepimo prie žuvies dedame gruzdintas bulvytes ir kepame viską dar 15 minučių.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>