« Atgal

Keturių sūrių pica

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

70 min.
(2)
Trukmė
Sudėtingumas
2 Įvertinimas
Keturių sūrių pica
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 70 min.

Miltus, 0,25 arbatinio šaukštelio druskos ir 4 šaukštus aliejaus sumaišykite dideliame inde.

Mieles sutrupinkite į 150 ml šilto vandens ir išmaišykite iki vientisos masės, supilkite į miltus ir masę tolygiai išminkykite.

Tešlą uždenkite ir maždaug valandai palikite šiltoje vietoje, kol tešlos tūris padidės dvigubai.

Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite ir sukapokite.

Lengvai apkepkite likusiame aliejuje.

Užpilkite pomidorų, įberkite raudonėlių, druskos, pipirų, cukraus ir pavirinkite ant mažos ugnies 5–7 minutes. Kartais pamaišykite.

Nulupkite parmezano sūrio žievę ir jį sutarkuokite.

Mocarelą nuvarvinkite ir supjaustykite griežinėliais.

Alyvuoges nuvarvinkite ir supjaustykite puselėmis.

Dar kartą išminkykite tešlą, padalinkite į keturias dalis ir iš jų iškočiokite apskritas arba ovalias picas. Paviršių, ant kurio kočiosite, pabarstykite trupučiu miltų. Picas sudėkite į kepamuoju popieriumi išklotas kepimo skardas.

Ant picos pagrindo plonai užtepkite pomidorų padažo ir uždėkite parmezano, mocarelos bei ementalio.

Iš ožkų sūrio dviem arbatos šaukšteliais suformuokite rutuliukus ir išdėliokite juos ant picos, picą pabarstykite alyvuogėmis.

Skardas vieną po kitos kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje 225 °C apytikriai 15 minučių, kol picos apskrus.