« Atgal

▶▶ Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone

Grilis

Desertai

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(0)
Trukmė
Sudėtingumas
0 Įvertinimas
Kepti nektarinai su medumi ir maskarpone
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 15 min.

Į dubenį dedame maskarponę, cukraus pudrą, įtarkuojame citrinos žievelės, supilame pieną ir išmaišome rankine šluotele. Įspaudžiame citrinos sulčių ir dar kartą išmaišome.

Nektarinus perpjauname perpus, išimame kauliukus ir dedame ant grilio. Vidinę pusę pagardiname kardamonu ir cinamonu, užpilame medaus. Apkepame, kol nektarinai suminkštės, o medus išsilydys.

Į keptas nektarinų puseles įdedame po šaukštą maskarponės ir patiekiame.