« Atgal

Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 40 min.

1. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais.
2. Įdarykite žolelemis, česnakais ir citrinos griežineliais. Taip pat įdekite po gabalėlį sviesto.
3. Sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite aliejumi.
4. Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5. Tuo metu paruoškite salotas: supjaustykite agurkus.
6. Sudėkite alyvuoges.
7. Įmaišykite garstyčias, citrinų sultis ir bazilikus.
8. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.
Patiekite prie žuvies.