1. Fazaną supjaustome dalimis, mėsą nuplauname ir nusausiname.
2. Į dubenį dedame fazano dalis, įspaudžiame citrinos sultis, įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų ir rozmarino. Supilame 2 šaukštus aliejaus ir vyną.
3. Viską išmaišome, apdengiame maistine plėvele ir marinuojame valandą.
4. Kai fazanas pamarinuotas, įkaitiname keptuvę be aliejaus, dedame fazano dalis odele žemyn ir kepame po 2–3 minutes iš abiejų pusių, kad mėsos išorė apskrustų.
5. Bulvytes švariai nuplauname, sumaišome su likusiu aliejumi ir druska.
6. Į kepimo skardą dedame apskrudintas fazano dalis, bulvytes, supilame visą likusį marinatą.
7. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
8. Patiekiame apibarstę šviežiomis petražolėmis.
---
Pasirinkite ingredientus, kuriuos norite dėti į pirkinių sąrašą:
1 vnt. fazanų fazano 0 vnt. citrinų citrinos