« Atgal

Karka su kopūstais

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

210 min.
(15)
Trukmė
Sudėtingumas
15 Įvertinimas
Karka su kopūstais
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 210 min.

Karkos paruošimas

  1. Karką dedame į vandenį (vanduo turi apsemti karką), kartu dedame ir morkas, svogūnus, pipirus ir laurų lapelius. Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį ir verdame apie 1,5 valandos.
  2. Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, trintą česnaką, garstyčių miltelius, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtriname virtą karką.
  3. Perkeliame karką į 180 laipsnių orkaitę ir kepame 1,5 valandos.
  4. Padidiname orkaitės temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepame dar 20 minučių.

Kopūstų receptas

  1. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje.
  2. Kai šoninė apskrunda ir išskiria riebalų, į keptuvę beriame smulkintą svogūną, kepame 3 minutes.
  3. Į keptuvę beriame stambiai tarkuotas morkas, kepame dar kelias minutes.
  4. Į keptuvę dedame kopūstus, pomidorų pastą, actą, druskos ir pipirų. Išmaišome.
  5. Į keptuvę pilame vandens – tiek, kad vos apsemtų kopūstus.
  6. Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie valandą.

---

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>