« Atgal

Kalėdinė antis

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

180 min.
(13)
Trukmė
Sudėtingumas
13 Įvertinimas
Kalėdinė antis
Spausdinti Pasiūlyti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 180 min.

Antį nuplauname ir nusausiname.
Paruošiame prieskonių mišinį – sumaišome druską, pipirus, papriką.
Anties vidų ištriname prieskonių mišiniu ir pabarstome čiobreliais, smulkintais česnakais, svogūnu ir morkomis.
Anties išorę įtriname prieskonių mišiniu ir surišame kojeles.
Dedame antį ant kepimo grotelių. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Po valandos kepimo sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių ir pradedame kas 15 minučių laistyti antį susidariusiais riebalais. Taip kepame dar maždaug 1,5 valandos, kol vidaus temperatūra pasiekia 160 laipsnių.
Patiekiame su šviežiais rozmarinais, granato sėklomis, graikiniais riešutais, persimonų skiltelėmis.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>