« Atgal

▶▶ Kalakutų kepenėlių paštetas

Kalėdų receptai

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
(1)
Trukmė
Sudėtingumas
1 Įvertinimas
▶▶ Kalakutų kepenėlių paštetas
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 35 min.

Keptuvėje išlydome sviestą. Svogūnus ir česnaką smulkiai supjaustome ir pakepiname, kol suminkštės ir svogūnai įgaus auksinę spalvą. Sudedame kepenėles ir pakepiname porą minučių, kol ims keisti spalvą, bet vidus dar bus rausvas. Beriame druskos, pipirų, įtarkuojame muskato. Pilame grietinėlę ir brendį. Pakaitiname apie 5 min.

Kepenėles su visu padažu sumalame mėsmale ar sutriname trintuvu.

Pilame į indelius. Viršų užpilame tirpintu sviestu, kad paštetas nepradėtų juoduoti ir džiūti. Ant pašteto uždedame po kelis žirnelius pipirų, lauro lapelį ar kitaip papuošiame. Dedame į šaldytuvą sustingti.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...