« Atgal

Ilgai kepta kiaulienos sprandinė

Karštas patiekalas

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

210 min.
(18)
Trukmė
Sudėtingumas
18 Įvertinimas
Ilgai kepta kiaulienos sprandinė
Spausdinti Pasiūlyti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 210 min.
  1. Sumaišome trintą česnaką, 1 smulkintą rozmarino šakelę, garstyčias, citrinos sultis ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.
  2. Kiaulieną įtriname druska ir pipirais, surišame siūlu suteikdami formą ir dedame į kepimo skardą.
  3. Kiaulieną aptepame paruoštu marinatu, pilame vyną.
  4. Kepame 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
  5. Briuselinius kopūstus sumaišome su žiupsniu druskos, pipirų, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus.
  6. Padidiname orkaitės temperatūrą iki 190 laipsnių, pridedame skardą su briuseliniais kopūstais ir kepame viską dar 30 minučių.
  7. Iškepusią kiaulieną apdengiame folija ir palaikome 20 minučių prieš pjaustydami.
  8. Iškepusius briuselinius kopūstus sumaišome su šviežiais vyšniniais pomidorais ir sultenėmis.
  9. Kiaulieną patiekiame apipiltą su likusiomis po kepimo sultimis, daržovėmis ir šviežiais rozmarinais.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>