« Atgal

▶▶ Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Grilis

Įvertinti Pridėti prie mėgstamiausių

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(14)
Trukmė
Sudėtingumas
14 Įvertinimas
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Spausdinti Persiųsti

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Receptas jau buvo pridėtas prie mėgstamiausių

Cookies have to be enabled to store favorites.

Paruošimo instrukcija

Gaminimo laikas: 20 min.

Įkaitintame aliejuje apkepame stambiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai kiek suminkštėja, apibarstome juos druska, pipirais ir ruduoju cukrumi ir pakepame, iki įgaus auksinę spalvą.

Pasiruošiame pievagrybius nupjautais koteliais. Į jų vidų dedame svogūnų įdaro, apibarstome smulkintu česnaku ir pipirais. Užbarstome kietojo sūrio ir ant kiekvieno grybo dedame po pelėsinio sūrio gabalėlį.

Kepame ant įkaitusio grilio, kol pievagrybiai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.